Miért nem tartják be az emberek az ígéreteiket? Egyre többször szembesülök vele, és már alig van olyan, akit meg merek kérni bármi.
Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 19:07
1/7 anonim válasza:
Erre a kérdésre nem lehet válaszolni, egyszerű ne kérj senkitől semmit!
2/7 anonim válasza:
Eleve rossz hozzáállás, hogy ígéretet akarsz másoktól kicsikarni...
3/7 anonim válasza:
Nem kicsikarni szokta az ember, nekem is össze-vissza ígérget mindenki mindent, holott nem is kérem, aztán meg persze el van felejtve minden. Elég rosszul tud esni, sajnos mást nem tudsz tenni, mint tényleg nem bízol meg a link emberekben és nem vársz tőlük soha semmit.
4/7 anonim válasza:
Majd megtanulod, nem mindegy ki ígér és az sem mindegy, mit ígérnek meg.Az emberek nagy része a kötelező dolgokat sem tartja be, miért pont egy laza ígéretnek lenne súlya?
5/7 anonim válasza:
Kérdező! Mert egyre több g*néj és sz*ralak van a világban. Sajnos a magyar már csak ilyen, ott csapja be a másikat, ahol csak tudja. Tisztelet a kivételnek, de abból meg olyan kevés van, h szinte nincs is.
Javaslom ne bízz senkiben, ne várj el senkitől nagyobb dolgokat, kevesebb csalódás ér talán így. Tudod...magad uram, ha szolgád nincs.
6/7 anonim válasza:
Ugyanez.Nekem is folyton megígér mindenki mindent,de vagy elfelejtik,vagy nem tartják be és ez főleg a számomra fontos dolgoknál idegesítő.Amikor felajánlanak nekem valamit,én várok,várok és sehol semmi,mert elfelejtik,nem érdekli őket.Rohadtul fel tud húzni.Akkor minek ígéri meg?Én nem is várok már senkitől alapból semmit,kretének az emberek.
7/7 anonim válasza:
Mondjuk azt is jó lenne tudni, hogy milyen ígéretekről beszélünk. Megfoghatóról vagy megfoghatatlanról.
Tehát valaki megígérte, hogy kölcsönad egy cd-t, és elfelejtette, vagy sírig tartó szerelmet ígért, és megcsalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!