Véleményetek szerint ez hiszti lenne vagy egy normális kérés?
Barátommal nem olyan régóta vagyunk együtt, 3 hónapja. Eleinte hetente 3-4x találkoztunk, aztán valahogy minden nap. Kérdeztem tőle egyszer, hogy nem lesz-e neki sok, de azt válaszolta, hogy egy napot sem bír ki nélkülem.
Múlt héten felhívtak egy munkahelyről, hogy másnap tudnék menni próbanapra, 12 órás munka. Mondtam, hogy persze, aztán megkértem páromat, hogy akkor aludjon itt nálunk, mert ha felvesznek, akkor nem igazán tudunk találkozni.
Az volt a válasza, hogy de hát úgyis itt tölti az egész hétvégét. Mondtam, hogy rendben, igaza van, legyen a lakótársával, gyerekkori legjobb barátja, én sem hanyagolom a barátnőmet miatta.
Kedden mentem dolgozni, és utána közölte, hogy nem alszik itt hétvégén, de nem is találkozunk. Csütörtökön is csak azért, mert nem kellett dolgozni mennem. Borzasztóan bántott, de egy szót sem szóltam.
Tegnap is meg ma is hívott többször is, hogy hiányzom neki, meg szeret, meg stb.
Engem viszont baromira bánt, hogy szerinte ez normális. Mikor korábban kértem, hogy egy-egy napokat ne találkozzunk, akkor vérig volt sértve, most meg a korábbi ígérete ellenére közölte, hogy egész hétvégén nem látom.
Jogos lenne a kérésem, ha a következő hívásánál megkérném arra, hogy ne telefonáljon, hanem majd hétfőn beszéljünk legközelebb, amikor találkozunk?
Nem akarom, hogy hisztinek tűnjön, de nagyon bánt....
dehát eddig te voltál az aki mondta hogy ne találkozzatok minden nap.
most gondolta, él vele egyszer.
szerintem felfújod a dolgot egy kicsit.
én is imádom a párom,szinte minden napot együtt töltünk néha mégis magányra vágyom vagy épp a barátaimmal akarok lenni pár napig.
ez normális nem vagytok összenőve.
beszélj vele, mondd el hogy nem esett jól, de baromság hogy nem hívod.
az ember ilyenkor arra gondol hogy valalki más van a háttérben vagy már nem érdekled. ilyen apróságra hogy az a baj hogy nem látod mindennap, hót biztos hogy nem fog gondolni és az lesz a vége hogy majd jól megharagszik.
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Nem kell egymás nyakán lógni, és amikor megkérted, hogy ne találkozzatok, és ő nem egyezett bele, akkor kellett volna a sarkadra állni. Most már elcseszted. Így szépen lassan arra fog következtetni, hogy a te akaratod nem is számít.
Amire pedig készülsz elég gyerekes. És hisztinek fog tűnni, mert lásd be, hogy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!