Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaza van? Vagy bunkó? Vagy...

Igaza van? Vagy bunkó? Vagy rosszindulatú? Mi ez?

Figyelt kérdés

Apukám nyugdíjas, de a lakás költségei olyan magasak (hitel), hogy muszáj dolgoznia, így biztonsági őrként még munkálkodik.

Én 20 éves vagyok, dolgozom, havonta keresek 120 ezret.

A munkalyem autóval 10 perc, tömegközlekedéssel bő 1 óra (csak oda). Szeretnék venni egy autót, van rá 5-600 ezer forintom. Óriási öröm lenne az életemben, a megspórolt napi 2 óra miatt, és mert egyszerűen imádok vezetni.

Apum teljesen ki van akadva, hogy ő nem fog menni dolgozni 400 forintos órabérért, ha én meg "milliós" autóval járok közben... akkor ott hagyja a munkáját, és nekem kell fizetni a lakásköltségeket stb.

Igaza van? Van még egy nővérem, aki idősebb nálam, de nem dolgozik (mondván "nem talál munkát"...)

2012. márc. 17. 08:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Na és? Más nem buszozik szerinted? Ez csak a kényelemről szól.

De úgyis megveszed az autót, úgyis megveszed magadnak a kényelmet és apád úgyis gürizni fog még 80 évesen is, hogy ne kerüljetek utcára.

Állandóan csak a fiatalokról szól minden, az öreg, akinek már pihennie kéne, annak kuss a neve, vagy ha kinyitja a száját, akkor meg a fiatal kiírja körkérdésbe, hogy bunkó e az apám?

2012. márc. 18. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!