Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után egy idővel, jön...

Szakítás után egy idővel, jön egy ilyen üzenet. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Ő szakított.Az üzenet: Úgy kelek fel,és fekszem le,hogy nálad jobban még senkit nem szerettem.Sajnálom hogy így alakult.(férfi írta)

Ha szereted az illetőt,tennél egy lépést irányába,vagy inkább hagynád,hogy még gondolkozzon egy kicsit,és ha úgy érzi,majd ő lép.Ha nem lép,akkor nem lép,mindenki éli tovább a saját életét.

2012. márc. 14. 23:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
én is kaptam hasonló üzenetet a páromtól szakítás után... már nagyon "hiányoztam" neki (unta a kezét)
2012. márc. 15. 07:33
 22/29 anonim ***** válasza:
81%
Ha egyszer dobott akkor újra meg fogja tenni, csak már kevesebb lekiismeretfurdalással. A pasik előszeretettel próbálkoznak olyan nőknél akikkel ők szakítottak mert könnyű őket visszakapni egy kis lelki maszlaggal.
2012. márc. 15. 07:42
 23/29 anonim ***** válasza:

Ha egyszer átver valaki, az nem a Te hibád. Ha újra lehetőséget adsz arra, hogy megtegye, már a Tiéd.

Én is voltam így, sőt hónapokkal szakítás után is keresett, közbe meg már volt valakije.

Én úgy gondolom, hogy ha el tudott hagyni, akkor nem ő a nagy ő. Hagyd a fenébe, majd lesz aki sosem fog fájdalmat okozni.

2012. márc. 15. 07:47
 24/29 A kérdező kommentje:
Én azt vettem észre rajta,hogy szereti magát önostorozni.Ez kicsit lehet furán hangzik.Tehát szakít,de tudja hogy utána szarul érzi magát,és hiányzik neki a másik,de valamiért kell neki ez az érzés.Ez mondjuk nem fontos,csak ezt állapítottam meg.Tegnapelőtt jött az üzenet,azóta nem történt semmi,megvárom most ezt a 4napot,kíváncsi leszek ír-e még,vagy mit csinál.Ha semmi nem történik,akkor kiderül,hogy mégse akarja nagyon összetörni magát,hogy történjen valami:)Most úgy érzem legalábbis,hogy az ujjaim nem nagyon engedelmeskednek hogy írjak neki:)
2012. márc. 15. 08:29
 25/29 anonim ***** válasza:
38%

Nos én ezt egy jelnek venném és visszamennék. Először és utoljára.

Szereted, ő is szeret, láthatóan megbánta. Mindenkinek meg kell jegyeznie egy életre, hogy nincs olyan ember, aki nem vét hibákat. Van, aki sok kisebbet, van, aki nagyobbakat, de nincs olyan, aki nem hibázik. Nem ezek a hibák azok, amik meghatározzák a jellemünket és azt, hogy milyen emberek vagyunk, hanem az, hogy ezt hibának tekintjük-e és változtatunk-e rajta.

Én úgy látom, ő ezt megtette. Szerintem nincs min gondolkozni. Aztán ha később úgy látod, hogy csak a szája járt, akkor szakíts vele, és többé ne menj vissza hozzá.

Remélem tudtam segíteni :) Sok boldogságot!

2012. márc. 15. 11:18
 26/29 anonim ***** válasza:
Amúgy mennyi ideig voltatok együtt? Nagyon fiatalok vagytok, vagy már a 30-hoz közelebb?
2012. márc. 15. 13:03
 27/29 anonim ***** válasza:
Velem is ezt csinálták,kb pár hónappal a szakítás után.És én hülye belementem.Utána kiderült,hogy csak fel akarta kelteni bennem a reményt az illető,hogy aztán megint belém rúghasson.Nem azt mondom,hogy a te volt párod ilyen,de sosem árt vigyázni.
2012. márc. 15. 14:30
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

Ha egyáltalán vissza akar kapni téged, és már éltetek együtt, ismeritek egymást min. 1,5 éve, én csak úgy fogadnám őt vissza, ha egyben el is jegyez, és kitűzzük az esküvő dátumát. Különben fel is út, le is út.

Kivéve ha még te sem akarsz férjhez menni, mert annyira fiatal vagy. Ha meg eleve nem vagy biztos benne, hogy szívesen hozzámennél-e, akkor kár neki újabb esélyt adni, csak az idődet pazarlod.

2012. márc. 15. 14:53
 29/29 anonim válasza:
Mi lett ennek a vége, végül hogy döntöttél? Írtál neki, tepert, együtt vagytok? :)
2013. szept. 30. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!