Szakítás után egy idővel, jön egy ilyen üzenet. Mit tennétek?
Ő szakított.Az üzenet: Úgy kelek fel,és fekszem le,hogy nálad jobban még senkit nem szerettem.Sajnálom hogy így alakult.(férfi írta)
Ha szereted az illetőt,tennél egy lépést irányába,vagy inkább hagynád,hogy még gondolkozzon egy kicsit,és ha úgy érzi,majd ő lép.Ha nem lép,akkor nem lép,mindenki éli tovább a saját életét.
Ha egyszer átver valaki, az nem a Te hibád. Ha újra lehetőséget adsz arra, hogy megtegye, már a Tiéd.
Én is voltam így, sőt hónapokkal szakítás után is keresett, közbe meg már volt valakije.
Én úgy gondolom, hogy ha el tudott hagyni, akkor nem ő a nagy ő. Hagyd a fenébe, majd lesz aki sosem fog fájdalmat okozni.
Nos én ezt egy jelnek venném és visszamennék. Először és utoljára.
Szereted, ő is szeret, láthatóan megbánta. Mindenkinek meg kell jegyeznie egy életre, hogy nincs olyan ember, aki nem vét hibákat. Van, aki sok kisebbet, van, aki nagyobbakat, de nincs olyan, aki nem hibázik. Nem ezek a hibák azok, amik meghatározzák a jellemünket és azt, hogy milyen emberek vagyunk, hanem az, hogy ezt hibának tekintjük-e és változtatunk-e rajta.
Én úgy látom, ő ezt megtette. Szerintem nincs min gondolkozni. Aztán ha később úgy látod, hogy csak a szája járt, akkor szakíts vele, és többé ne menj vissza hozzá.
Remélem tudtam segíteni :) Sok boldogságot!
Ha egyáltalán vissza akar kapni téged, és már éltetek együtt, ismeritek egymást min. 1,5 éve, én csak úgy fogadnám őt vissza, ha egyben el is jegyez, és kitűzzük az esküvő dátumát. Különben fel is út, le is út.
Kivéve ha még te sem akarsz férjhez menni, mert annyira fiatal vagy. Ha meg eleve nem vagy biztos benne, hogy szívesen hozzámennél-e, akkor kár neki újabb esélyt adni, csak az idődet pazarlod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!