Se veled, se nélküled szindróma. Mi a megfejtés?
Nagyon jó kérdés, mert mi is ebben vagyunk benne. Nem tudunk megválni egymástól. Egy egy nagyobb balhéból ha majdnem szakítás lesz a vége akkor tuti, hogy összebújással sírással záródik és megint csak rájövünk hogy a másik kell nekünk és egy ideig minden tökéletes.
Sok kompromisszum szükséges és , hogy mindkét fél kifejtse a másiknak, hogy mit szeretne és mit nem.
Mi most ezt gyakoroljuk.
nekem évekig húzódott a se veled, se nélküled kapcsolatom, és hiába mondták, (és írták még itt is) hogy ennek 'nélküled' lesz a vége, szentül hittem hogy ő az igazi.
Aztán végül tényleg vége lett. Belefárad az ember
Ha egy kapcsolat a másikkal lehúz, ahelyett hogy feltöltene, fölösleges azon gondolkodni, hogy ő-e az igazi. NEM!
Én az ilyen kapcsolatokat társfüggőségnek nevezem, mert az egyedüllét érzése, és a kézenfekvő megoldás az, ami a sokadik összeveszés után is újra egymás mellé kényszeríti a párokat. Akkor van se veled kapcsolat, ha mindkét ember társfüggő. Ha az egyik nem az, akkor nevezzük az ilyen különválásokat szakításnak.
Szerintem próbáld meg magad társ nélkül is megtalálni, így megszüntethető ez az állapot. Addig, amíg ebből nem szakadsz ki, esélyed se lesz megtalálni az igazit, akivel nem fogjátok folyton marni egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!