Lehet azért féltékeny egy nő, mert a párja arcvizet tart a kocsija kesztyűtartójában?
Azt kérdezte, lehet féltékeny egy nő mert....
Erre írtam, hogy igen, ha egy igazi HP. Szerintem egyértelmű, hogy a nőre gondoltam, függetlenül, hogy a kérdés feltevője milyen nemű.
Az én párom (én vagyok a FFi) választott nekem parfümöt. Én eddig csak szappant, dezodort használtam, (borostás vagyok, arcvizet is ritkán látok). Még nem vettem meg, anyagi okokból, de megkérdem a kedvest... Itt is van:
én: Féltékeny lennél, ha megvenném a parfümöt és a kocsi kesztyűtartójában tartanám?
kedves: tessék?
én: Van egy hasonló kérdés, amin töprengek. :D
"Lehet azért féltékeny egy nő, mert a párja arcvizet tart a kocsija kesztyűtartójában?"
kedves: ha nem kérdezed meg, nem merül fel bennem
én: Nekem annyi. :D
kedves: :D
én: És most, hogy megkérdeztem? ;)
kedves: nem, a nők is a retikülben hordják a parfümőt, ez teljesen normális
én: Akkor most nekem kell féltékenynek lennem??? (Te nem is cipeled... Ott láttam a tükör előtt...)
kedves: régen nekem is volt kis üveges kiadás az adott parfümből és az volt nálam
én: Értem. Másokhoz más illatot használsz... :D :D :D
kedves: nem, nem fér be súlyban az esenyő, babapelus és babaviz mellé :D hülye :D :D :D
én: Akkor a hűség feltétele, hogy mindig a legnagyobb kiszerelést kapd. :P
kedves: :D
én: Kitehetem ezt válaszként? ;)
kedves: persze
én: OK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!