Lehet azért féltékeny egy nő, mert a párja arcvizet tart a kocsija kesztyűtartójában?
Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 21:08
1/17 anonim válasza:
a parodat te kell ismerjed, ha en ilyen helyzetben talalnam magam, en feltekeny lennek
2/17 anonim válasza:
Az én férjem is tart arcvizet és parfümöt a kocsijában és a munkahelyén is. Mégsem vagyok féltékeny.
Miért is lennék?
A nők is hordanak magukkal dezodort és még ki tudja mennyi minden felesleges dolgot a táskájukban, mert szerintük szükség lehet rá. Van, aki bugyit és harisnyát is visz magával. Akkor a párjuk legyen féltékeny?
Szerintem nem kell ilyesmi miatt féltékenynek lenni.
3/17 anonim válasza:
Biztos is, ha egy igazi HP. Sosem értettem az ilyen nőket, pedig én magam is az vagyok.
4/17 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy igazi HP ? Tényleg nem tudom!
2009. jún. 10. 21:30
5/17 anonim válasza:
hp=hisztis p*csa:D De nem én írtam, h hp vagy, én csak a jelentését írtam le.:)
6/17 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, de nem is lehetek HP, mert férfi vagyok, én tartok arcvizet a kesztyűtartóban.
2009. jún. 10. 21:42
7/17 anonim válasza:
A kérdés alapján nő is lehetsz meg férfi is. Gondolom aki a hp-t írta, az is nőnek hitt téged.:P
8/17 anonim válasza:
Én írtam a hp-t, és férfinak hittem kérdezőt.Mint kiderült az is.
9/17 anonim válasza:
Akkor te mit értesz a hp alatt? Gondolom féfire nem mondod, hogy hisztis p*csa.:D
10/17 anonim válasza:
Nekem biztos nem jutna eszembe semmi ez alapján. Mondjuk eleve nem kedvelem, ha egy pasi agyon illatosítja magát :)
Persze ha gumit tartana ott, úgy hogy közben velem anélkül van együtt, akkor lehet hogy kérdőre vonnám... :)
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!