Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt vagy külön? Érdekelne:...

Együtt vagy külön? Érdekelne: szeretnék majd komoly kapcsolatot és külön hálóban gondolkodom, mennyire gáz külön aludni a párodtól. Kérnék nemet ill kort megjelölni. Én nő vagyok 38éves

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 20:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem semmi gond nincs a külön hálóval. Ugyan mi együtt alszunk, de ha megoldható lenne a külön háló, szerintem nem az jutna az eszembe, hogy úristen, válni akar.
2009. jún. 10. 21:24
 12/19 anonim ***** válasza:
64%
ja, és nő vagyok, 38 éves
2009. jún. 10. 21:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Együtt. Én "érintés mániás" vagyok. Ha másnak nem is, az újjhegyünknek legalább össze kell érnie. Nem bírnám külön.

24/L

2009. jún. 10. 22:11
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy gondolom, hogy alapvetően egy ágyban. De azért lenne a férjemnek vagy nekem saját szobánk, és néha lehetne külön is aludni. Szerintem ez nem árt hosszú távon. Egyébként engem nem zavar ha horkol, mert hozzászoktam a füldugóhoz :) Ja és a pasiknak mekkora tüdeje van! Számtalanszor ébredtem arra, hogy egész szélviharban vagyok, mert pont rám fújta a levegőt... :) Szóval lehet hogy néha átmennék a szobámba csicsizni :) Aztán reggel utánam jöhet :)

30/N

2009. jún. 10. 22:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig az összes hozzászólást, de az első hozzászólóhoz tudok csatlakozni:

35 éves nő vagyok, két éve vagyunk együtt a párommal. Mostmár szinte minden második éjjel hajnal háromkor arra ébredek fel, hogy őrületesen horkol, egy ideig böködöm, simizem, abbahagyja, pár perc múlva újrakezdi. Úgyhogy - úgy mint most is - felkelek és csendben dolgozom a számítógépen, mert elaludni semmi esélyem nincs. Következő éjjel - mivel este 10-11 óra hogy lefekszem - már szinte ájultan jutok az ágyba, jobb esetben nem ébreszt fel semmi... aztán megint horkolás. Ma hajnalban már ott tartottam, hogy megfojtom.

Na ennél már a különalvás is jobb úgy gondolom, pedig mindig úgy gondoltam, hogy egy párnak bármilyen körülmények közt is de egy ágyban a helye.

A kisbabánk épphogy túl van az éjszakai felkeléseken, most alhatnék végre, de hát....

Külön alvásról viszont hallani sem akar.

Füldugót nem használhtok, akkor nem hallom, ha baba esetleg nyöszörög. Altatót sem, mert azzal is olyan mélyen elalszom, hogy ha esetleg gond van a gyerekkel, nem hallom meg.

Így viszont alvajáró orvgyilkossá válok a kialvatlanságtól

Úgyhogy este már külön ágyazok és ez így is lesz, míg nem megy dokihoz ezzel a fuldoklásos horkolással.

Amúgy meg, ha te jobb szeretnél külön aludni, aludj külön. Ennyi idősen már nehéz megszokni, hogy valaki ott szuszog melletünk, nekem legalábbis nehéz volt.

2009. jún. 11. 04:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 41 éves nő vagyok, és éveken keresztül voltam egy olyan laza kapcsolatban, hogy sosem aludtunk együtt. Emellett egy időben komoly alvászavaraim voltak, és még egyedül is nagyon nehezen ment az alvás. Most komolyabbra fordult a kapcsolatunk a párommal, megpróbáltunk együtt aludni, de én képtelen voltam, ő horkolt, húzkodtuk egymásról a takarót, stb.,hajnali 3-kor már nem bírtam és bevettem egy altatót, hogy legalább valamennyit sikerüljön aludni. Huszonévesen még semmi probléma nem volt, volt akivel együtt is éltünk, de ennyi idősen sajnos azt hiszem, én már nem tudnám megszokni, hogy együtt aludjak bárkivel is, és ez eléggé elkeserít, nem tudom, mi lehetne a megoldás a külön hálószobán kívül.
2009. jún. 11. 09:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően együtt. De időnként nagyon jó külön aludni. Ha ő késő estig dolgozik a másik szobában én meg elterpeszkedek az ágyban, nem szokott felkelteni, inkább alszik a nappaliban. Ilyenkor sokkal kipihentebben kelek, másnap nyugodtabb vagyok. Évekig éltünk egy szobában, sokszor még a gyerek is köztünk aludt. Most már kihasználom végre, hogy lehetőségem van időnként egyedül aludni.
2009. jún. 11. 11:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2009. jún. 11. 20:03
 19/19 anonim ***** válasza:

(pár hozzászólással egyetértek, már csak kiegészíteném)

Ha lesz gyereked, akkor vele aludhatsz :D És arra tökéletes ráfogni.

De miért jó a külön hálószoba?

2009. szept. 1. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!