Komolyan, én ezt nem bírom már. Szerintetek mi a fenét csináljak?!
El tudom képzelni milyen méreg lehet ez mikor az apás hétvégén apuka otthon sincs és rád szakadnak a gyerekek. Az az igazság, hogy ez biztosan a te hibád is mert rászoktattad anyóst meg exet hogy a te nyakad sokat elbír. Velem ilyet biztos nem tennének. Ha apuka nincs otthon és a te gyereked se ajtó kulcsra zár és senki nincs itthon.
Anyós vigyázzon a gyerekekre. Nem lehet hogy jobban járnál ha külön mennél a saját gyerekeddel és akkor lenne időd rá is, nem csak a párodéra meg a pereputtyára? Nekem biztos nem érne meg ennyi macerát. Másrészt mi az hogy ekkora gyerekek nem segítenek? Akár a tiéd akár a párodé, nem kell kiszolgálni őket, nem kiszolgálóegység a szülő. És akkor még te vagy rossz ha nem n.yalod a seggüket. Ennek itt az ideje véget vetned. Saját elmondásod szerint is. Bocs, nem vagyok itthon, nem hozd a gyerekeket. És utána következetesen betartani a két hetet vagy amit megbeszéltetek. Ez csak így működik hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!