Összejöttek a dolgok, és nem tudunk neki ajándékot venni a kisebbik lányom ballagására?
Férjem munkanélküli lett,én csak 6 órában dolgozom. Már a tartalékunkból élünk. Nem hiszem h nyárig,a ballagásig megint összetudjuk szedni magunkat. Mondtam a lányomnak h sajnos nem olyan lesz a ballagása mint ahogy terveztük. Le kell mondani a fodrászt,körmöst,sminkest. Mondtam neki h majd én szépen megcsinálom és biztos a nővére is segít neki. Meg hogy sajnos nem tudunk neki sem pénzt,sem ajándékot adni. Látszólag bele törödött,mondta h semmi baj megérti,de látszott rajta hogy nem esett neki ez jól.
A nővére tavaly ballagot,ő kapott egy kis pénzt 5000Ft-ot meg egy arany karkötőt. Ő el tudott menni fodrászhoz és körmöshöz meg kozmetikushoz is. A kisebbik lányom is várta már a ballagását,már tavaly is mondogatta h alig várja már az övét,hogy úgy készülhessen mint vmi menyasszony.
Legalább tényszerűen mondd el neki, hogy attól, mert szépen felöltözik, és végigballag az iskolán, ő ugyanaz az ember marad. Tudom, mert én is mindig efféle csodákra vártam. Viszont ha nincs önbizalma, lehet ő a legszebb, belül akkor sem fogja ezt érezni.
És az osztálytársak meglepetése is csak pillanatnyi lesz, mindig úgy fognak rá emlékezni, amilyen hosszú évekig volt.
Vigyázz, hogy ne csalódjon nagyot, mert esetleg zárkózott lesz. Tapasztalat.
Ez egy általános iskolás ballagás könyörgöm... ha még gimnáziumi lenne, akkor megérteném a felhajtást, hisz kirepül a gyerek a családi fészekből, tovább tanul, felnőtté válik stb. De ez általános iskolás... Mi anno itthon rendeztünk egy kis ebédet a rokonokkal, kaptam egy szép köves gyűrűt és ennyi, boldog voltam, de jót beszélgettünk itthon, nem is vártam semmit, főleg nem műkörmöt, meg fodrászt-kozmetikust 14 éves gyerekként.
Az igazi nagy ballagás a gimnáziumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!