Meg merjem keresni? SOS
Megtudtam a 12éve nem látott apám címét. Nagyon sokat gondolok rá,bár anya szerint nem volt egy szent ember,(rendőrségi ügyek),de én akkoris látni szeretném...
Félek a reakciójától,hogy mit fog szólni.. (elküld a fenébe,vagy bármi ilyen agresszív reakció),ezért szeretném a segítségeteket kérni.
Szerintetek megkeressem?
(gondoltam rá,hogy lefénymásolom a papírjaimat,hogy tudja,hogy tényleg én vagyok a lánya)
Meg egyáltalán,csak úgy állítsak oda?
Telefonja nincsen?
Amúgy ne éld bele magad ebbe a "tartott a reakciómtól" dologba. Tapasztalatból mondom. Én is apa nélkül nőttem fel, 12 voltam, mikor először találkoztunk. Sajnos az ilyen emberek nagyon önzőek, érzelmi intelligencia, empatikus képesség nulla, és tényleg nincs mentség arra, hogy eddig feléd sem nézett.
DE pontosan tudom, hogyan érzel. A telefon jó megoldás lehet, legalábbis le tudsz szűrni belőle dolgokat.
De biztos ,hogy van,de azt még nem találtam.
Ígyis turkálnom kellett a múltban,hogy megtudjam hol lakik..
Hát sztem menj el hozzá, mert meg fogsz nyugodni, bármilyen kimenetele is legyen a találkának. Ha elküld a fenébe, akkor onnantól te is tudni fogod, hogy jobb neked nélküle. Ha viszont pozitívan fogad, akkor építhetitek a kapcsolatotokat :)
Egyébként először sztem mondj csak annyit, hogy te vagy a lánya, és hogy csak látni szeretted volna, mert kíváncsi voltál rá.
Hagyj neki egy kis időt. Ha érdekled, meg fog keresni.
Sztem mindenképpen személyesen intézd a dolgot.
Igen, mindenféleképpen keresd meg...DE!
Írj levelet, amiben jelzed, hogy szeretnél találkozni vele,és megismerni a CSALÁDJÁT is.Ne feledd, másik családban él ahol szeretik. Ha nem kavarod fel az érzelmi életüket, biztos befogadnak, és máskor várni fognak.
azért ez a 12 évig nem volt kíváncsi rá sem biztos h igaz.
hallottam én már olyanról hogy az anya elvált és egyszerűen ok nélkül eltiltotta az apát a gyerektől (pl az anyja idióta tanácsára) és még a leveleket is széttépték amit az apa küldött a fiának, pedig rendesnek tűnt az anya..
szóval ne vedd készpénznek h nem volt kíváncsi rád... én a helyedben megkeresném. lehet h nem lesz pozitív a reakció, mert ha lát felnőttként, eszébe jut majd mit vesztett és miket hagyott ki, és ez fájhat neki anyira h emiatt elutasító v egyenesen bunkó legyen, de ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!