Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én mit tudnék tenni?

Én mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Apámnak nagyon rossz munkahelye van(kőműves),és az idióta kollégái kikészítik,a felgyülemlett feszültséget haza hozza,rajtunk vezeti le,mindenért szól,és egész nap morog.Sajnos az italt sem veti meg,hétvégente 2 üveg bor lecsúszik,meg néha sör is.Anya már teljesen ki van idegileg,csak tűr és tűr.Apám ilyenkor csodálkozik,ha nem szólunk hozzá,akkor az a baja,ha hozzá szólunk,akkor meg csak üvölt.Nem bírom elviselni ezt az állandó feszültséget itthon:( Szörnyű,de én úgy érzem,hogy nem szeretem az apámat,legalábbis nem úgy,ahogy egy apát kellene,sőt örülök,ha nincs itthon.

17/L

2012. márc. 11. 09:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Apád alkoholista. Az idióta kollégái szintén. Az alkohol már kikezdte az idegrendszerét. Mivel a munkahelyén nem tudja megmutatni, hogy ő nem egy akárki, ezért titeket bözörgél. Jobb nem lesz, egy szeretet nélküli pokróccá fog válni. Kiábrándult, látja, hogy semmi esélye egy jobb életre. Vagy beletörődtök, vagy ott kellene hagynotok. Nem ismerem a lehetőségeiteket.
2012. márc. 11. 09:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát azért alkoholistának nem mondanám,csak szeret inni.Pedig még gyógyszereket is szed(betegségek,meg hangulatjavító).De szörnyű ezt beismerni...az a baj,hogy elköltözni sem tudok,hiába töltöm be a 18-at hamarosan.
2012. márc. 11. 09:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én apám szintén kőműves, de ő egyedül csinálja, mivel senki mást nem tűrt el maga mellett, mert ő egy olyan ember, akinek senki ne dirigáljon. Ő is ivott, először csak néha, aztán egyre többet és többet, míg végül minden nap. Ő e mellett szintén szedett, vagyis szednie kellett volna gyógyszereket, mivel mentálisan problémái vannak. De mivel az lelassította, meg persze nem tudott mellettük inni, így a gyógyszerszedést abbahagyta. Éveken keresztül minden dühét rajtunk vezette le, anyukámat évekig verte, míg annyira elfajultak a dolgok, hogy mennünk kellett otthonról. Én akkor annyi idős voltam, mint te. A szüleim utána elváltak, apám pedig felgyújtotta a családi házunkat. Mi a mamámnál laktunk ezután, 4-en egy 2 szobás, fürdőszoba nélküli házikóban, de békében és nyugodtságban. Az alkohol, a mentális probléma nem játék, tönkre tud tenni egy egész családot! Már nem vagy gyerek, ha a te apád hajlik arra, hogy beszéljetek a dologról, persze anyukáddal közösen, akkor beszéljetek vele! Az én apámmal nem lehetett, reménytelen eset, de talán a te apád más.
2012. márc. 11. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!