Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit mit tegyek...

Szerintetek mit mit tegyek akár erkölcsi alapon is?

Figyelt kérdés

A leírásom röviden. A házasságom alatt a volt feleségem nyagymértékben támogatta a szüleit anyagilag. Nem voltak rá szorulva, csupán kapzsiságból várták el lányuktól. aki a házasságunkat tönkre tette ezzel is. Úgy kell elképzelni, hogy havi rendszersséggel tudtom nélkül támogatta őket tudtom nélül, én csupán abból jöttem rá, hogy elfogyott a pénze fizetés után. Külön kasszán kellett, hogy legyünk . Eleinte azt hittem, hogy nem tudtja beosztani a pénzt, de mindig fizetés után jöttek a szülei vagy ő ment hozzájuk és el tünt a számlájáról a pénz. A szülei közben látvámyosan éltek és gazdagodtak, rokkantnyugdíj mellett. Persze kisgyermek mellett nagyon gáz volt, s én vagyok a hibás, hogy húztam a válást, de reménykedtem ,hogy belátja amit hibázott de nem.

Szóval a házasságunk alatt rám maradt minden anyagi dolog. Igaz a vége felé nem tudott pénzt osztani, hát talált rá más módot.

Azt is tudom,hogy közvetlenül nem de közvetettem tudom bizonyítani az igazam. De, nem is a pénz annyira a lényeg, ha nem az erkölcsi oldala, hogy valaki csupán annyit látott bennem, hogy le lehet nyúlni.Azzal, hogy nekem kellett eltartanom őt és helyt állnom, közben a szülei gazdagodtak belőlem is.

Mit tegyek, hogy elmúljon ez a megalázó érzés, amivel belém gázoltak. Persze nyeljek és elmondhatom magamról hogy balek, vagy .

2012. márc. 10. 06:05
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Nem bosszúra éhes vagyok, nem magam marcangolom, bár annak is lehet nevezni.

Ha nem föl álltam, tudom az utam és járom,csupán meg gyaláztak. Rossz , de ez van. Mindig áldozatnak lenni. Nemaz vagyok. A főnököm mondata alpján, aki bölcsen mondta. Ne csak részese legyek, ha nem győztese is a dolgoknak.Igaza van. Én is ezt vallom.

Mi lett volna ha a voltom azt mondja , hogy ne haragudj, vétkeztem ellened.Képtelen rá. Milyen érzés az egy férfi számára ha a felesége fűvel, fával kefél. Csináltat magának gyermeket, majd zsarolni akart a két gyermekkel. Látva azt, hogy szeretem őket. Akár enyém, akár nem, és az tény,. hogy nem az enyém.De akkor is gyermekek, akik nme tehetnek arrl, hogy világra jöttek. Nem , ez túl sok, hogy azt mondjam ámen. Addig nem leszek más mint egy balek, akivel bármit is lehet csinálni, míg nem lépek.Addig magam emésztem amig helyre nem teszem a dogokat. Attól sem lessz jobb nekem, sem senkinek sem ha a helyükön lesznek a dolgok. Magam is lehúzhatom a wc-n.

2012. márc. 10. 08:58
 22/28 anonim ***** válasza:
Rendben, lépj. Válj el. És felejtsd el
2012. márc. 10. 09:01
 23/28 A kérdező kommentje:
8:42. De azért tíz éven át. Még le sem írtam a lényeget.Ez csak a hab a tortán. Én értsek meg mindenkit , engem ki fog?Úgy hitte, . Van családom és annak élek, aki pedig el vett , mert szerette azt nézem ember számba, hogy nem bántom. A pénz az egy dolog, jön , megy a család és ember a lényeg.
2012. márc. 10. 09:02
 24/28 A kérdező kommentje:
9:01. Az én agyam meg káptalan. El válok, egyértelmű. Fejben már el is váltam. De vannak érzések is , én meg szeretem ha rendben vannak.
2012. márc. 10. 09:06
 25/28 A kérdező kommentje:
Ja , nyeljem le, hogy akit elvettem és hittembenne, nem voltam más számára mint egy nagy Balek. Ezen felül amit leírtam. A két testvérem? azon vitázik melyikük csinálta fel a voltomat. Mi a fene vagyok én. Emberileg, férfileg magaláztak. Ne mondja nekem senki, hogy véletlenül, meg a szülei szeretete miatt. Egyszer lehet pofont kapni véletlenül, de a második már direkt volt. Itt sok direkt pofon volt.
2012. márc. 10. 09:21
 26/28 anonim ***** válasza:
Nő vagyok.Nem házasságom volt,hanem 1éves kapcsolatom.Egyszer a csávó beidegesedett,azt hitte megcsalom,bejött a lakásba,nagyértékű pénzt vitt el.Feljelentettem,közben megbocsátottam,nem tudok sokáig haragudni valakire jobb esetekben.Aztán nem tudták rábizonyítani.Plusz még volt amivel lógott.Ő se bírta kinyögni,hogy bocs,vétkeztem ellened,bedumálta magának,h ő már épp eleget költött rám,pedig ez hülyeség.Én se igazán tudom megemészteni az ilyen dolgokat,főleg egy férfi részéről,viszont úgy vagyok vele,hogy az élet majd vissza adja neki,pl.lesz egy nagyobb kiadása,aztán nézhet.És arra is rájön majd,hogy olyat vágott át,aki segíteni akart rajta.És mindig eszembe jutnak ezek,amikor érzelmileg hullámvölgybe kerülök még miatta.
2012. márc. 10. 09:27
 27/28 anonim ***** válasza:

ha neked az jó,hogy sulykolod magadban: balek vagyok, megalázott, balfsz.... MOndjuk szerintem ezzel csak zúzod az önbizalmad, de te tudod.

Ahogy írtadafőnöködnek is elmesélted...normális önbizalmú embner nem járja ezzel a világot: hééé,átcsesztek!

Normális ember lezárja és kész.

Vedd már észre, hogy magadat zúzod,senkimást

2012. márc. 10. 09:29
 28/28 A kérdező kommentje:
Nem mondtam el a főnökömnek, csak tud róla és más esetre értette.De bölcs és igaz .
2012. márc. 10. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!