Megtalálhatom a lelki társam? Mert olyan "elvagyok" kapcsolatot nem akarok. Nincs értelme.
27 éves nő vagyok ,szeretnék családot ,gyerekeket . De ...most épp el vagyok keseredve ..leginkább a korom miatt. És amiatt mert nekem tényleg nem elég egy kapcsolatban ,csak h "jól ellegyünk" ,csak a köznapi dolgokról szóljon ,és mégse értsen v ne legyen benne szellemi igény -ilyenből 100 számra lehetne ,ahol mindketten tudnánk h csak úgy vagyunk egymás mellett.
Próbáltam nem is egyszer hátha jobb lesz egy ilyen helyzet,de amikor a belső feszültségem tetőzik kilépek mert nem bírom. Ráadásul jön az ilyenkor h én megszeretem ,adom bele az energiát a remény is bennem van ..aztán a ffi csak természetesnek vesz mindent és még nem is értékel.Én meg elmagányosodom az ilyen kapcsolatban.
Szóval ..van azért remény ? Vannak olyan férfiak aki nem csak hazamennek és bevágják magukat fotelbe a tv elé ..vagy mennek állandóan sörözni a haverokkal ? Vagy ha ketten vagyunk nem csak arról beszélünk h milyen finom volt az ebéd és hogy kimostam az ingeket stb ??
Teljesen megértem az aggodalmadat.
Az én történetem: Sok fiú volt az életemben, de sosem éreztem azt, hogy bármelyikhez is hozzá kellene mennem. 31 éves koromig vártam, hogy jöjjön a lelki társam, de nem jött. Hozzámentem az akkori pasimhoz. Bár nagyon szerettem, de tudtam, hogy nem ő az igaz. 35 éves koromig még reménykedtem,hogy hátha még jöhet. Akkor már nagyon vágytam gyerekre, így vállaltam a férjemmel. Most 39 vagyok. Férjemmel külön mentünk tavaly, megismertem egy fiút, akibe nagyon szerelmes lettem. Úgy éreztem, hogy Ő az, de már annyi mindenen túlvan: rossz család,csalódások, lelki sérülések..stb. Képtelen bízni, szeretni, felengedni...Nem figyel rám, taktikázik, bánt...pedig tudom a szívem mélyén, hogy boldogok lehetnénk együtt.
Szóval, azt gondolom, hogy sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy megtalálja a párját. Nekem is most adódhatna egy olyan kapcsolat, ahol valaki a tenyerén hordozna. Kamasz korom óta szeret, istenít...Csak kérdés, hogy mi jut az embernek: Szerelem, igazi társ vagy valaki, aki legalább szereti és tiszteli?:-(
Kívánom, hogy Te találd meg azt, akire vágysz!:-)
21:44 Olyan szépen írtál..átéreztem a hangultatát..
Köszönöm ,és kívánom Neked hogy ez a kapcsolatod harmonikus szerelemmel teli legyen !! :)
22:12 nem tudom mire gondolsz ..senki nem irt tökéletességről meg mércéről. Mindenki úgy jó ahogy van.
..az a nemjó ha az ember megalkuszik ,mert fél úgy hiszi nem érthetik meg úgyse egy kapcsolatban igy hát elhiszi h neki ez jó,v nem jár más. közben gyilkolják egymást..mert rájönnek h nem boldog hiszen nem egymáshoz valók...
Semmi elefántcsonttorony feeling nincs ebben ..de az tény h nekem van egy szellemi igényem amiben nem látom értelmét alább adni. nem nézek le senkit ,de nem is csapok be senkit. mert ezt várom el én is.
22:12 vagyok.
Fehér hollónak írtam, a 18:55-ös kommentjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!