Veletek is előfordul, hogy néha a párotok nélkül akartok pihenni, mert egyszerűen idegesít minden és mindenki?
Kérdésem elsősorban nem az otthon naphosszat facebook előtt lógó fiataloknak (és tizenéveseknek) szólna, hanem akik már dolgoznak, ráadásul sokat.
Mi a párommal még nem élünk együtt. Én egyetem mellett dolgozom, minden nap hajnalban kelek, rohangálok estig, a hétköznapokon sajnos rendkívül ingerlékeny és túlfeszített vagyok. Hétvégén tudunk csak együtt lenni a párom egyéb elfoglaltságai miatt.
Szóval mostanában néha úgy érzem, hogy hétvégére egyszerűen "elfogyok". Mindennel ki lehet hozni a sodromból, az is elég ha nem hallotta amit mondtam és visszakérdez. Az is, ha meg akarja tudni, hogy pontosan mikor találkozzunk - mert én már a hajamat tépem, annyira túlzsúfolt a napom, és úgy érzem KÉPTELEN vagyok még ezzel is foglalkozni... Vagy például előző héten a közös barátaink meghívtak magukhoz, én pedig sírógörcsöt kaptam, hogy már megint mennem kell valahova időre.
Tehát.. Szerintetek normális dolog, ha úgy érzem, szeretnék néha egy-két napot teljesen egyedül tölteni és az ég egy adta világon semmit sem csinálni, senkihez se szólni, sehova se menni időre? Ez persze csak a hétvége lehetne, amivel meg félek, hogy megbántanám őt...
:( Ti mit csinálnátok? Ez nem állapot, hogy mindenért leugatom a hajat a fejéről...
24/L
Normális, hogy néha egyedül szeretnél lenni. Nincs ebben semmi. 6éve vagyunk együtt, 5éve házasok. Nálunk is van olyan, hogy külön töltjük a hétvégét. Olyankor mindenki azt csinál amit akar (persze azért nem teljesen :) )
Inkább az a furcsa, ahogy a stresszre reagálsz. Mindenképp kellene találnod valamit amin le tudod vezetni, hogy ne a szeretteiden töltsd le a feszültséget.
Velem még nem fordult elő, pedig már jó 6 éve együtt vagyunk. Mi ilyen összenövős pár lennénk, és nem csak én, párom is ilyen természetesen, nem akaszkodok rá.
A stresszeddel kéne valamit kezdeni, de nagyon. És szerintem be kéne vezetni valami rendszerességet az életedbe barátok/pár találkozás terén, ha megoldható, így talán könnyebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!