Nem tudom mit csináljak. Én ezt már bírom. Valami tanács?
A helyzet az, hogy anyám szinte mindig engem hibáztat mindenért, valami rosszat szólok, le vagyok üvöltve, hogy mennyire \'hálátlan vagyok\', hogy \'mennyire utál\', s hogy a húgom mennyivel jobb nálam... Bennem is van hiba, tudom, de azért nem kéne lelkileg mg jobban összetörni! :( Bár már így is eléggé sikerült nekik ...
Mit csináljak? Talán tényleg jobb lenne állami gondozásba lenni, mint itt.. Anya is megmondta.. Ezt is.. Hogy nincs szüksége rám, és nyugodtan elmehetek...
14/l
Off: azok akik azt írták, hogy anyud csak jót akar, nekik mondom, anyaként, hogy semmi terrort nem szabad alkalmazni. Tőlünk senki nem védi meg a gyerekünket, mert mi vagyunk az ANYÁK. És ha látható nyoma nincs a gyereken az általunk elkövetett dolgoknak, terrornak(lelki testi), akkor a gyerekre fújnak az emberek, pláne kamasz korban, mikro megjegyzi, az anyu bánt! az anyu így úgy.
(lelkileg sérültem gyerekként, az anyai "nevelésnek" hála, és mikor szóvá tettem, akkor is csak egy taknyos kölyök voltam, aki mit merészel mondani az Anyára, de a póló alatt leledző lila folt nem számított, hogy rosszul voltam otthon, mert féltem most éppen miért leszek csak leüvöltve, rosszabb esetben megtépve, megverve, mindezt attól a nőtől aki megszült, de sajnos nem sokat köszönhetek neki, és mégis mindenki azt szajkózza Ő AZ ANYÁD!) Off vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!