Hogyan válasszam el őket?
Megverte apukadat? Jesszus! Pakold ossze a no cuccait amikor nincs otthon, es tedd ki a lakasbol! Beszelj apukaddal, hogy ez nem mehet igy tovabb! Segits apukadnak.
Amugy ti nem egyutt eltek, ugye?
Szerintem egyrészt anyukádnak el kellene mondanod. Mert itt két dologról van szó, egyik veled kapcsolatos. Ha apukádnál vagy, érzelmileg megterhelnek a veszekedéssel, és főleg hogy veszélybe kerülhetsz, ha tényleg meg akar ütni, verni valaki ott. Tehát ezért anyukádnak tudnia kell róla, hogy vigyázhasson rád.
Apukáddal kapcsolatban pedig az a nehéz dolog, hogy mivel tolókocsiban van sebezhetőbb, és szüksége van valakire aki gondoskodik róla, ezért tűri a rossz kapcsolatot. Apukád felnőtt ember, ebben neki kell döntenie, hogy mit vállal fel. Ez nem a te felelősséged. Viszont ha veszélyben vagy nála, akkor már rád tartozik, ezért ebben te megoldást nem tudsz találni.
Beszélj anyukáddal sürgősen!
Nem, nem, nem!
Az nem előrelépés, ha Te, mint gyerek beleszólsz abba, ami nem a Te dolgod. Tiszteld meg Apukádat azzal, hogy nem akarsz föléje nőni, és megmondani, hogyan kellene élnie! Ettől sokkal könnyebb lesz mindenkinek.
Persze, tudom, hogy nehéz ez. Saját életemből tudom. Most kezdem érteni. Idén leszek 41 éves. Talán Neked nem tart majd ennyi ideig.
Ettől még ugyanúgy utálhatod a boszorkát. Azzal nincs összefüggésben a dolog. ;o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!