Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan válasszam el őket?

Hogyan válasszam el őket?

Figyelt kérdés
Apám új feleségét nagyon utálom, meg a bátyám is és nagyon látszik, h csak azért van apámmal mert apu gazdag. És ráadásul apu tolószékes ugyh nem meri elhagyni mert fél h nem lesz több barátnője. És mondjuk a mostani feleségével nagyon sokat veszekednek és még engem is le k*rváz mikor szolok h azért álljon már meg! És apámat már meg is verte!
2009. jún. 9. 14:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Megverte apukadat? Jesszus! Pakold ossze a no cuccait amikor nincs otthon, es tedd ki a lakasbol! Beszelj apukaddal, hogy ez nem mehet igy tovabb! Segits apukadnak.

Amugy ti nem egyutt eltek, ugye?

2009. jún. 9. 14:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Apukádtól függ minden. Hinnie kéne benne, hogy lesz más társa, a nőknél könnyebben is megy, hogy túltegyék magukat a párjuk fizikai problémáin. Így nagyon rosszat tesz mindenkivel, a nőt kivéve. Nem beszéltetek még erről vele?
2009. jún. 9. 15:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát anyukámnál élek és nálam már az is előre jutás volt h a vitájukba belemertem szólni, mert 12 évesen nem sok mindent tudok csinálni, de azért nagyon akarom h elválljon végre aputól! És már engem is többször majdnem megütött! De mondjuk 1 szerencsém van: az h apu mondta, h még 1 nagy vita és elfog vállni! De amugy meg többször is mondta, h érzi, h nem kedvelem, de most csak nem mondhattam volna a szemébe, h utálom azt a nőt!
2009. jún. 9. 15:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyrészt anyukádnak el kellene mondanod. Mert itt két dologról van szó, egyik veled kapcsolatos. Ha apukádnál vagy, érzelmileg megterhelnek a veszekedéssel, és főleg hogy veszélybe kerülhetsz, ha tényleg meg akar ütni, verni valaki ott. Tehát ezért anyukádnak tudnia kell róla, hogy vigyázhasson rád.

Apukáddal kapcsolatban pedig az a nehéz dolog, hogy mivel tolókocsiban van sebezhetőbb, és szüksége van valakire aki gondoskodik róla, ezért tűri a rossz kapcsolatot. Apukád felnőtt ember, ebben neki kell döntenie, hogy mit vállal fel. Ez nem a te felelősséged. Viszont ha veszélyben vagy nála, akkor már rád tartozik, ezért ebben te megoldást nem tudsz találni.

Beszélj anyukáddal sürgősen!

2009. jún. 9. 15:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Anyu már mindenről tud. De amugy volt 1x olyan h nagyon összevesztek és akk én is szóltam a nőnek h álljon le de sürgösen és amikor apu a nem volt ott olyanokat mondott nekem h ugyis visszafog menni apuhoz és akk majd pokollá teszi az életemet! Ezt még nem mondtam el apunak mert még félek tőle h a csajszi mit fog csinálni akk velem!
2009. jún. 9. 15:20
 6/11 anonim ***** válasza:
37%

Nem, nem, nem!

Az nem előrelépés, ha Te, mint gyerek beleszólsz abba, ami nem a Te dolgod. Tiszteld meg Apukádat azzal, hogy nem akarsz föléje nőni, és megmondani, hogyan kellene élnie! Ettől sokkal könnyebb lesz mindenkinek.

Persze, tudom, hogy nehéz ez. Saját életemből tudom. Most kezdem érteni. Idén leszek 41 éves. Talán Neked nem tart majd ennyi ideig.

Ettől még ugyanúgy utálhatod a boszorkát. Azzal nincs összefüggésben a dolog. ;o)

2009. jún. 9. 15:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Yo de amikor közbeszóltam utána mondta apu, h jólesett neki megprobáltam megvédeni, de nem mondta h leközelebb ne szóljak bele.
2009. jún. 9. 15:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hajaj, apám felesége nekem is mondott olyanokat, hogy én egy álszent kis szende szűz vagyok és pokollá fogja tenni az életemet. apám előtt viszont jópofizott velem kapcsolatban, mert persze így akart jó pontokat szerezni nála, hogy előtte ajnározott. azt sajnálom, hogy nem mertem erélyesebben fellépni akkor ellene. törd ki a kígyó méregfogát, vess be minden trükköt. a diktafon pl jó ötlet, amikor kettesben vagy vele. fogj össze a bátyáddal, ketten hidd el erősebbek vagytok, mint a boszorkány!!
2009. jún. 9. 15:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet!
2009. jún. 9. 15:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól állsz hozzá, s kedves tőled, hogy segíteni akarsz apukádon! De igen, 12 évesen eléggé nehézkes lesz. Először is, ugyan szép, hogy nyíltan is véded apukád és tedd is meg ezentúl is! de alapvetően nem itt fog eldőlni az egész, hanem apukád fejében! Vele kell leülnöd beszélgetni, hogy ne aggódjon, mert biztosan fog még magának párt találni, mert nem mindenki szemében szörnyűség, ha tolókocsis. Ha valaki meg azért nem kezd vele, arra felesleges lenne időt pazarolni, tehát legalább kiszűri a libákat:D kivéve az ilyen számítókat. Beszélj apuddal úgy, hogy érezze őt akarod megvédeni,s hiszel benne, hogy erős tud lenni e nélkül a nő nélkül! valószínűleg nagyon függ tőle, erősítsd benne, hogy sokat ér ás szereted, és egy ilyen nőnél az is jobb, ha nincsen. Legyezd a büszkeségét, és mondd hogy ő ennél többet érdemel. Nem kell a nőt folyamatosan szidni, mert az visszatetszést kelthet! valamennyire biztos szereti apud, tehát rossz ötlet innen közelíteni. Az ő egóját próbáld rend berakni, szerintem ez segítene. én itt mindenkit pszichológushoz akarok küldeni, de lehet, hogy apudnak sem ártana!! mármint az agyturkász nem csak beteg embereknek való, hanem olyanoknak is, akik egy élethelyzetet nem tudnak hogyan megoldani, s segítségre van szükségük. Szerintem javasold neki,de csak finoman, h lehet h szüksége lenne valaki független ember jó tanácsaira. remélem tudtam segíteni!
2009. jún. 9. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!