Egy adott párnak mikor illik a szüleiket bemutatni egymásnak?
Hú, nálunk durva volt,mert már majdnem egy éves volt a gyerekünk,amikor a szüleinket bemutattuk egymásnak.Én akartam volna előbb is, a páromat viszont (meg a szülőket) egyáltalán nem érdekelte a téma,így nem erőltettem.
Meg fogalmazzunk úgy, hogy a párom családja nem fogadott tárt karokkal, az én családom meg ezt a szívére vette, nem is igen akartak találkozni velük. (főleg a férjem testvérei kavarták)
Egyébként ez az alkalom (a találkozás) az esküvőnk volt, azóta egy év telt el, megszületett a második gyerekünk, és ők azóta sem találkoztak.
Együttélés, legkésőbb eljegyzés, esküvői tervek.
Mi két és fél éve vagyunk együtt (együttélés nélkül), szüleink még nem ismerik egymást, és nem is merült fel, hogy erre igényük lenne.
De ha már egy pár együtt él, furcsának tartanám, ha a szülőket nem hívják meg egy közös vacsorára.
Ha lenne lányom, és összeköltözne a barátjával, csak akkor lennék kíváncsi a fiú családjára, szülők, testvérek, ha már eljegyezte a lányomat.
Akkor sem érdekelne, ha már évek óta együtt élnek. Amíg nincs eljegyzés, konkrét házassági tervek, addig számomra teljesen érdektelen a dolog. Nem tudom komolyan venni az olyan barátkozást, aminek nincs létjogosultsága. Mert lehet, hogy pár hónap, egy-két év, és mégiscsak szakítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!