Ti összeköltöznétek a párotokal 20 évesen?
Figyelt kérdés
Mind2en 20 evesek.2012. márc. 4. 20:46
21/28 anonim válasza:
összeköltöztünk, azóta eltel 8 év és ma már házasok vagyunk... :)
22/28 anonim válasza:
persze.20voltam mikor összeköltöztünk.Most 29vagyok vele élek házasságban és gyerekünk is van.
23/28 anonim válasza:
én megtettem :) ennek 4 és fél éve.
24/28 anonim válasza:
persze, mi is 21 évesek voltunk mikor összeköltöztünk. azóta eltelt 3 év :)
ha valami miatt rosszul sülne el, akkor is tanulsz, tapasztalsz. háztartás vezetése, a másik elviselése, stb :)
nekünk mondjuk nem voltak tányérdobálós veszekedések, pedig elég heves természetünk van. a párom elment sétálni én meg takarítottam :D
25/28 anonim válasza:
én 17 voltam ő 20 mikor összeköltöztünk, 1 évig szülőkkel. kicsit bonyolult volt a helyzet. voltak hullámvölgyeink, d 5 éve vagyunk együtt. ha újrakezdhetném talán máshogy csinálnám, de nem sok esélyt adok neki. jó volt így, ahogy volt. talán a sok közös dolog miatt nehezebb újrakezdeni szakítás után, de nem ezen gondolkodok.
26/28 anonim válasza:
Mi összeköltöztünk. Én 18 voltam, amikor megismerkedtünk, a párom 20. 2 évvel később költöztünk össze egy közös albérletbe. Igaz a mi helyzetünk speciális volt, mert az első perctől kezdve együtt laktunk (kollégiumban ismerkedtünk meg). A párom végzett a sulival, ezért ki kellett költözzön a koliból, én meg vele költöztem, mivel nekünk visszalépés lett volna a külön költözés. Egy év múlva megkérte a kezem és fél év múlva összeházasodtunk. Utána jött a saját lakás és a gyerekek. Máig együtt vagyunk, az egyik gyermekünk már egyetemista, a másik kettő még középiskolás. Nem bántam meg, nekem ő az életem párja.
27/28 anonim válasza:
Mindketten 19 évesek voltunk, mikor összeházasodtunk. Tény előtte nem éltünk együtt. Elhatározás kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!