Ti összeköltöznétek a párotokal 20 évesen?
én 19 évesen összeköltöztem a kedvesemmel. 21évesen elvettem. Ha van hova, és eltudjátok tartani magatokat hajrá!!
Sok dolog így jobban kijön, mintha csak találkozgattok.
tanács:
-Mindig csináljatok közös programokat úgy nem kevésbé múlik a szerelem.
-Házasság előtt, menjetek el vándor kirándulásra amikor szakad az eső, napi 30km, hideg, szar idő, mi nem aludtunk 36órán át. Ez kihozza mindenkiből, hogy milyen a valóságban, milyen az igazi személyisége így már nem játsza meg magát az ember, hanem öszinte. Ha ezután is akarjátok akkor házasság. :D
szia
a párom es én is 20 évesek vagyunk:)
én szivesen osszekoltoznek vele, de sajna nincs annyi felretett pénzunk. De remélem majd mihamarabb:)
"NEM!... :-))
Mert ha összeköltözöl valakivel, pár évig együtt fogtok élni, utána lelép...
Mire észreveszed magad, ott állsz 30-35 évesen EGYEDÜL, a veled egykorúak mind házasságban...
Persze, ha nem akarsz házasságot, akkor költözz össze!.."
Mi zárja ki a házasság lehetőségét ez esetben? :-S
Mi most költözünk össze (oké nem húsz hanem 21-22 évesen) de célunk összeházasodni 3-4 éven belül.
Elég fura gondolkodásod van:-S
Én összeköltöztem volna hamarabb is a párommal,de sajnos más városban tanulunk...
21-L
"Csak akkor, ha kilátásban van az esküvő. De bármennyi évesen csak akkor költöztem volna össze(csak lánykérés után költöztem össze a párommal is, 23 évesen)"
Ez megint érdekes... Az ember először ismerje meg a másikat lakva, aztán gondolkodhat, vele akarja-e leélni az egész életét. Nem előre lefixálni... Mondjuk nem jelent védettséget az eljegyzés, akkor is elhagyhatnak.
Igen.
18 voltam, mikor összeköltöztünk, ma már 28 vagyok és még mindig együtt, csak már hármasban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!