Külföldön élők! Van köztetek olyan aki egyedül ment ki?
Figyelt kérdés
Van olyan aki egyedül indult el szerencsét próbálni? Nem érzitek magatokat egyedül? Nem bántátok meg? Megszoktad az új környezetet?2012. márc. 4. 19:20
11/13 anonim válasza:
én meg úgy tudok ékezeteket írni, hogy Angliában vettem laptopot, és angol a billentyűzet. de átállítottam magyarra, és mivel tudok gépelni, tudom, hogy hol vannak a betűk...
amúgy, én is egyedül jöttem, azaz, hárman ugyanarra a helyre, ugyanazzal a közvetítővel, de nem ismertük egymást, csak a repülőtéren találkoztunk.
12/13 dddddddd válasza:
Nem tudom en lany vagyok otthon munkanelkuli voltam, kijottem egyedul fel eve. Egy kisvarosban lakok a kollegaim nem voltak kedvesek, alamraktak sokat a varosban javareszt oregek vannak ill futva talalkozok angolokkal akik kotekednek ha nem adok tuzet ill poenbol szetrugjak a kirakatot. A helyi szorakozohrlyekre tartok egyedul menni. Tartom a kapcsolatot egy par flugos helyi fazonnal, nem talalom a magyarokat, ill van egy Portugal pasas aki napi nyolc hivassal zaklat "hianyziol baby" stb mert megettem egy csirket a boltjaban es beszeltem vele tiz percet. Csodalatos eddig
13/13 anonim válasza:
Én anno egyedül mentem ki londonba méghozzá úgy hogy az országba érkezésem után magamnak kellet odakintt szállást intéznem meg munkát keresnem .Kissé meg is csúszott velem a projekt mert megérkezésem napját követő első éjszakámat önhibámon kívül(szállás hiján) a szabad ég alatt voltam kénytelen eltölteni.Négy évig voltam kint de nem éreztem magam egyedül mivel szinte mindig nagyobb mennyiségű külföldivel laktam albérletbe (6-8 an laktunk egy lakásba) meghát szerencsére meg tudtuk magunkat értetni angolul egymással akikkel laktam spanyolok,franciák,pakisztániak,indiaiak,lengyelek, szlovákok,litvánok,oroszok, töbnyire mind beszélték valamilyen szinten a nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!