Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne beszélje...

Mit csináljak hogy ne beszéljek olyan kislányosan?

Figyelt kérdés
Mikor a legjobb barátnőmmel vagyok mindig olyan kislányosan beszélek vele. Biztos azért mert nagyon aranyosnak talált eddig mindig olyankor, de most már jobb lenne változtatni a stíluson :D Mondjuk azt mondta hogy nem szeretné hogy megkomolyodjak, de már elmúltam húsz éves és nem szeretném hogy gyereknek nézzen/nézzenek.
2012. márc. 4. 17:31
 1/7 anonim válasza:
Szerintem,csak figyelj oda mit mondasz és milyen hangsúllyal és ne nyávogj.Én tudom szabályozni a hangomat,és csak néha beszélek kislányosan" azt is otthon anyukámnak.
2012. márc. 4. 17:35
 2/7 anonim ***** válasza:
A barátnőm 30 évesen beszél így és Moncsikának hívatja magát. Már kezd szánalmas lenni, 20 évesen még csak csak, de szokj le róla.
2012. márc. 4. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én most vagyok 14L, de már nem beszélek kislányosan :) Nagyon irritál ha valaki nyávog, vagy olyan ribisen beszél... Szerintem, próbálkozz sokat, egyszerre nem fog sikerülni, de egy idő után megszokod és már nem fogsz talán nyávogni
2012. márc. 4. 18:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Senki mással nem szoktam érdekes módon :D Mindenkivel inkább komolyabb szoktam lenni :D Nem szó szerint nyávogok neki, kicsit talán gyerekesebbé változik a hangom :D

Igyekszem változtatni, csak szeretnék megmaradni jó fejnek a szemében. :)

2012. márc. 4. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha figyelsz a beszédstílusodra, akkor elkerülheted. Mondjuk idegesítő úgy beszélni, hogy közben figyeled a beszéded, de egy idő után leszoksz róla.
2012. márc. 4. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Olvass többet, tágítsd a látóköröd, érdekeljen más is, mint a barátaidat. Nézelődj, használd ki a net lehetőségeit. Fejlesztd magad. Mindennek fordított arányában tűnik el majd a a felvett, visszatetsző, agyhalott emberekre jellemző affektáló modorod.
2012. márc. 4. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is nyafogós hangom van.

A telefonban rendszerint megkérdik ügyintézéskor, hogy elmúltam-e már 18.

Ez egy adottság, én is nyafogva beszélek.

Ha visszahallom magam, elborzadok, de sose leszek mély hangú Stahl Judit.

Ez van.

Kompenzálásul igyekszem nem beszélni hülyeségeket, és akkor szólalni meg, ha van mondanivalóm.

Így rájönnek, hogy bár nyafogok, nem vagyok hü.lye.

2012. márc. 4. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!