Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A saját édesanyám nem hajlandó...

A saját édesanyám nem hajlandó beszélni velem! Tényleg ekkora bűnt követtem el?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Általános iskolában kitűnő tanuló voltam végig.Most középsuliban is versenyekre jártam, illetve járok. Tavaly nyáron lett egy barátom, amit anya már akkor nem szívesen fogadott. Pár nappal ezelőtt pedig lefeküdtem a barátommal. Elmondtam anyának és ezen ő nagyon kiakadt. Olyanokat vágott a fejemhez, hogy én rihe-rongy vagyok és nagyot csalódott bennem. Egyedül nevelt fel, és megjegyezte azt is,hogy ha visszamehetne az időbe még egyszer nem csinálná végig ezt velem. Nagyon rosszul esik ez nekem. Tényleg ekkora hibát követtem el? :(

18/L

2012. márc. 4. 09:08
1 2 3
 21/22 Hazardteam válasza:
68%
Bocs, hogy ezt mondom, de hiába írkáljátok neki, anyuci már az anyatejtől fogva arra szoktatta, hogy a "szülői tisztelet" azonos a "feltétlen engedelmességgel". Végigolvastam, mindenféle emberek beírtak, nagyjából egybehangzóan, az ő válasza erre az: "érthető", hogy kiakadt rá.. Én a helyében menekülnék egy ilyen uralkodó típusú, egoista matrónától, nemhogy még a kegyeit keresném! Az ilyenek egyetlen "karriert" és értelmet látnak az életben, mert másuk nincs is: szülnek 1-2 gyereket és megpróbálják magukat "ráklónozni", a gyereket a saját képükre formálni és közben magasról letojják, hogy ő kicsoda, micsoda és mit akar (hogy egy érző, és SZABAD! lény) Saját játékszerüknek tekintik, mintha még mindig ovodások lennének és ő lenne a barbie-juk. Ha meg önállósodna, vagy akárcsak a jeleit mutatja, durván és közönségesen elmondják mindennek, kitagadják és gyűlölködnek! Persze, csak látszat, mert valójában színjáték. Lelki zsarolás, manipulálás, leuralás azért, hogy hátha meg tudják mérgezni a SAJÁT GYEREKÜK! lelkivilágát, kapcsolatát és boldogságát azért a célért, hogy majd nagy kegyesen "visszafogadják" azt ismételgetve, hogy "én megmondtam én megmondtam, látod mi lett abból, hogy AZT csináltad, amit ÉN mondtam??" Undorító!!!
2012. jún. 22. 20:54
 22/22 Hazardteam válasza:
77%
Úgy értem NEM azt..
2012. jún. 22. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!