Hogyan, miként tegyem?
Sajnos nem tudok neked én jót írni, én is így jártam, még anno 8. végén. Egész végig két lánnyal igen jól megvoltunk, de aztán ahogy vége lett a sulinak, én azt reméltem, jaj de jó lesz majd akkor is hármasban találkozunk, jövünk-megyünk, de aztán rájöttem, hogy engem kihagynak, nem szóltak, egyszer épp láttam őket együtt biciklizni, nekem nem szóltak hogy menjek...
Én akkor elfogadtam, én nem szeretem másokra rá tukmálni magam, valamiért annyi együtt töltött idő után (sőt az egyiknek sok jó jegye a suliban azért lett mert mellém ültették, na vajon hogyan???) mégsem akartak velem is tovább barátkozni... lehet én vettem be, és egész végig csak kihasználtak a suliban... de én azért megmondtam nekik, hogy tudom, hogy ez van, és csalódtam bennünk, és tőlük nem erre számítottam, és le is írtam ezzel őket. Őszintén is meg lehet azt mondani, figyu nem vagyunk már rád kíváncsiak - persze finomabban.
Szóval én azt mondom, ne írogass, utalgass, ne légy olyan együgyü mint ők, állj eléjük és kérdezz rá, hogy úgy érzed ki vagy közösítve, ha ezután sem változnak, hagyd őket a fenébe, meg lesz számukra ennek még a böjtje és fogsz még haverokat találni.
De persze nem tartok én sem haragot, köszönünk egymásnak, beszélgetünk is ha úgy van, de soha nem felejtem el ezt, de az is lehet, hogy csak egy gyerekes hülyeség volt ez anno 13 évesen.
ÜDv
23L
Nekem gimis barástágom szakadt meg érettségi után, számomra hirtelen. Aztán rájöttem, hogy én is nagyon sokat változtam az érettségi előtt, meg hogy ez a lány nem is igazán volt nekem a legjobb barátnőm. Én is nagyot csalódtam, de jobb így, hogy most őszinte barátaim vannak, akik önmagamért szeretnek!
Most tudom, nehéz megfogadni hogy ne keresd őket és ne olvass be nekik, de idővel majd elfogadod és meg tudod emészteni a dolgokat. Egyébként én emiatt nem is megyek osztálytalálkozóra, mert a legelsőn elég rendesen megalázott... Szerencsére eddig nem kerestek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!