Akik alkoholista apa mellett nőttek fel. Hogy szabadultatok meg a családtól?
Én ebben a cipőben járok.Sajnos nincs lehetőségem a költözésre.Még.
Hogy sikerült kikeveredni ebből az egészből?Volt mellettetek valaki,aki segített,vagy egyedül mentetek világgá?
És még egy kérdés:azt hallottam,hogy azok a nők,akiknek alkoholista,agresszív állat volt az apjuk,hasonló férjet választottak.Én nem akarok így járni.Az összes iszákos pasit elküldtem,aki össze akart jönni velem.Jelenleg egyedül vagyok,de remélem,lesz jobb is.:)Szóval ti ezzel hogy voltatok?
Kicsit öntsétek belém a lelket,szeretném hallani,hogy van kiút és nem fog tönkretenni a biológiai apám.Most pont csap részeg.Ha kicsit erősebb lennék,simán elgyepálnám ilyen állapotban,de sajnos csak egy gyenge lány vagyok.Szerencséje van,hogy nem fia született.
Kinek hogy sikerült az élete,miután kiszabadult?
11.04 Igaz,ez a nehéz.Örülök,hogy jól alakult:)Remélem,nemsokára ugyanezeket én is elmondhatom magamról.
11.37 Ezzel én is pont ugyanígy vagyok.Mindig is tudtam,hogy mit nem akarok.Köszi a biztatást:)
14.56 Na,az én faterom is ugyanilyen.Az ilyen emberrel nem lehet kezdeni semmit,csak otthagyni és elfelejteni.
Apám sokszor volt részeg és anyám túl kevésszer védett meg tőle, inkább elment aludni, nem avatkozott közbe. Nem volt verekedés, csak lelki terror, bezárkóztam a szobámba,vergődött az ajtó előtt, nem engedtem be, erre lekapcsolta a biztosítékot hogy sötétben és net nélkül maradjak, kiborította a szemetet és velem szedette fel, tettlegességig soha nem fajult, bár ő csókolt meg először...hát én sem így terveztem az elsőt.
aztán kolis lettem egyetemen, ha nem bírtam otthon, ritkítottam a hétvégi hazalátogatásokat, azóta máshol élek, családom van, a havi 1 családi látogatáskor ha részeg is este, nem kötekszik, ő ilyen este beivós,nem masszív alkesz. Amúgy tök jó ember,nappal teljesen normális, jó humorú, a többit próbálom felejteni és erre a részére koncentrálni.
Ha albérletre nem futja, a koli még összejöhet, év közben is lehet sulit váltani, nem vagy köteles elviselni ezt.
Egyébként soha nem volt italozós pasim, a férjem nem iszik, ismeri a múltam, tudja, hogy ez válóok és ezt tartani is fogom.Az én gyerekem nem fog ebben felnőni. Neked kitartás és biztos vagyok benne hogy találsz megoldást, ha igazán akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!