Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ofő ellenem fordítja anyámat?

Ofő ellenem fordítja anyámat?

Figyelt kérdés

Osztályfőnök állandóan hívja (nem vérszerinti) anyámat mindenért. Csak még egy kicsit hozzátesz, egy kicsit elvesz...és anyám ezeket mind elhiszi hiába mondom hogy nem is úgy volt. Majdnem minden héten jön ide. A töritanárom állandóan irkálja mindenkinek az egyeseket mert nem is hallja hogy ki beszél és a múltkor nekem is beírta az egyest én meg káromkodtam egyet hangosan és egyből hívták anyámat hogy milyen rossz vagyok. Szoktak lenni órán megjegyzéseim (néha jogosak) meg minden hülyeségbe benne vagyok és mindig én kapok mindenért akkor is ha nem egyedül csináltam. De nem érdekelnek senkit hogy mit miért csináltam pedig sokszor van rá okom. Így anyám már nem is akar bízni bennem és szarul esik hogy az a nyomorék nő az oka. Mindenki utálja az osztályból mert az meg állandóan cseszeget minket hogy milyen hülyék vagyunk és soha 1 jó szava nem volt hozzánk, utána meg sír a szája hogy mi mindig megbántjuk őt. Múltkor is délután elaludtam és jött ez a vénasszony de közbe felkeltem és olyanokat mondott..pofám leszakadt...hogy lehet ennyit hazudni. Mit csináljak?

15/F

2012. márc. 1. 20:05
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

nem csak jogosnak érzem hanem sokszor az is. tök mind1 h jól viselkedek vagy nem mert mindenért lekúrnak. volt olyan h 45 percet végigpofáztam levegő nélkül és megkaptam érte a szaktanárimat. következő órán direkt egyedül ültem meg se szólaltam sőt rá se néztem és dolgoztam és ugyanúgy elkérte az ellenörzőmet de nem írt be semmit. töri órán mindig az én nevemet kiabálja a tanár...előttem meg nyugodtan beszélget 2 csaj, multkor SZÉPEN elmagyaráztam neki hogy figyeljen oda jobban h ki beszél erre levitt az igazgatóhoz hogy szemtelen vagyok de megbeszéltük.

Ofőnek elmondtam pár hónapja h akadjon le rólam mert nem vagyok olyan mint tavaly. utána csináltak valamit a többiek nem mondták meg h ki volt és 1tanár kitalálta h én voltam, kaptam osztályfőnökit és kiderült hogy aznap nem is voltam ott. ofő mindig azzal van kiakadva h az ő osztálya 1 utcaképző, utál minket, a lányok qvák blabla....álladóan sérteget mindenkit. ilyenkor mindenki támadja. órákat tudnék erről beszélni

2012. jún. 6. 22:53
 22/22 anonim ***** válasza:
Egy valamit jegyezz meg: a tanárokkal szemben csak veszíthetsz! (Lényegtelen, hogy igazad van, vagy nincs.) Tartósan kéne megváltoznod, nem egyik héten így, a másikon úgy. Hidd el, hogy észrevennék a változást! 19-es voltam.
2012. jún. 6. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!