Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ofő ellenem fordítja anyámat?

Ofő ellenem fordítja anyámat?

Figyelt kérdés

Osztályfőnök állandóan hívja (nem vérszerinti) anyámat mindenért. Csak még egy kicsit hozzátesz, egy kicsit elvesz...és anyám ezeket mind elhiszi hiába mondom hogy nem is úgy volt. Majdnem minden héten jön ide. A töritanárom állandóan irkálja mindenkinek az egyeseket mert nem is hallja hogy ki beszél és a múltkor nekem is beírta az egyest én meg káromkodtam egyet hangosan és egyből hívták anyámat hogy milyen rossz vagyok. Szoktak lenni órán megjegyzéseim (néha jogosak) meg minden hülyeségbe benne vagyok és mindig én kapok mindenért akkor is ha nem egyedül csináltam. De nem érdekelnek senkit hogy mit miért csináltam pedig sokszor van rá okom. Így anyám már nem is akar bízni bennem és szarul esik hogy az a nyomorék nő az oka. Mindenki utálja az osztályból mert az meg állandóan cseszeget minket hogy milyen hülyék vagyunk és soha 1 jó szava nem volt hozzánk, utána meg sír a szája hogy mi mindig megbántjuk őt. Múltkor is délután elaludtam és jött ez a vénasszony de közbe felkeltem és olyanokat mondott..pofám leszakadt...hogy lehet ennyit hazudni. Mit csináljak?

15/F

2012. márc. 1. 20:05
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Szinte mindig én vagyok a szamár mert sokszor nem tudok engedni. A magatartásom most pont 2es de amúgy nincsenek olyan rossz jegyeim. Kutya nézéssel már sok mindent megszereztem de nem biztos hogy ennél bejönne. azért megpróbálom
2012. márc. 2. 13:32
 12/22 anonim válasza:
56%
maradj csendben és fog be a szád. Egy olyan pedával úgysem tudsz mit kezdeni, aki olyanokat mond, "ne pofázz". Ez őt minősíti, nem téged. Kényetelen vagy benyelni, kibírod amíg szabadulsz onnan.
2012. márc. 9. 16:39
 13/22 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem te csak egy kis fika vagy, aki egyfolytában veri magát, zavarja az órát, visszapofázik. Te is leírtad, hogy közismerten "nem vagy szent". Persze ezeket nem részletezed, de azon ki vagy akadva, ha rád szólnak ÓRÁN való beszélgetésért. A tanár is emberből van, ha 10 perc alatt 100x kell szólni, akkor bizony ideges lesz. Szerencséd van, régen sokkal hatékonyabb eszközök is voltak a kezükben, ma meg már szerencsétlen pedagógusnak mindent el kell tűrnie. A kölykök pofája meg egyre nagyobb.
2012. máj. 29. 16:42
 14/22 anonim ***** válasza:
33%

maradj csendben és fog be a szád.

én is ezt mondom.

Próbáld ki

ne tudjon beléd kötni, akárhogy provokál!!!

aztán tanulni sem ártana.

2012. máj. 29. 18:28
 15/22 A kérdező kommentje:

Vannak tanárok akiket bírok (ők is engem) de ők legalább normálisak. És ki vagyok akadva. mert sokszor úgy ordítanak le hogy meg se mozdulok egész órán amikor meg mondom hogy nem csináltam semmit akkro meg az van hogy ne hazudjak. van olyan is amikor tényleg nem bírok magammal és jogosan szólnak de akkor kussolok. amikor meg átjön az öreg olyanokat mond amik meg se történtek és én hazudok.

Vagy 2 hete amikor nálunk volt akkor azt mondta hogy leanyáztam a kémia tanárt órán, másnap rákérdeztem hogy ez mikor volt és nem tudta megmondani. a többiek is rákérdeztek mert ők se emlékeznek ilyenre. amúgy is a kémia tanárhoz inkább nem szólok mert megbuktat. felőlem mondja el hogy miket csinálok, nem érdekel mert vállalom de nem értem hogy miért kell ilyeneket hazudni.

2012. máj. 29. 19:20
 16/22 anonim ***** válasza:
48%
De nagy jampi vagy!
2012. máj. 29. 19:27
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne keresd a bajt hidd el nem éri meg. Majdnem ugyanezeket csináltam én is scak én verekedős voltam és el is intéztem vele a fél életemet. Fogd be inkább ha rád szólnak majd később kiadod magadból. Ne tedd tönkre az életedet mert még nem késő változtatni a hozzáállásodon.
2012. máj. 30. 12:38
 18/22 anonim ***** válasza:
73%

Vannak ilyen h.lye nők....

Hugom osztályfőnöke hasonló volt. 4.5 évig bírta, tovább nem, pedig még lett vna majdnem két év.

Iskolát váltottunk, mert végre anyáék is belátták ekkorra, h a tanár füle mögött is van hiba.

Azóta sokkal jobb mindenkinek, csak rémálmainkban jön elő a nőszemély.

Igen, a hugom sem "szent". De én ha valakit jóviseletűnek, vissza soha nem szólósnak lehetett gimiben nevezni, az én voltam és sz.rba sem nézték ezt, az én ofőm inkább a visszaszólósakat magasztalta.

Ezt adjátok össze. Mindenesetre nem könnyű megfelelni...

24L

2012. jún. 6. 17:48
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, egyelőre te vagy a gyerek, az anyukád és a tanáraid a felnőttek. A leírtakból elég problémás gyereknek tűnsz, hát ne csodálkozz, ha ezt tudatják is a nevelőanyukáddal. Hidd el, hogy ha megpróbálnál normálisan viselkedni, készülni az órákra, nem szólogatnál be órán, és nem rosszalkodnál, teljesen hanyatt esnének a tanárok, és elmondanák az anyukádnak, hogy újabban milyen szépen viselkedsz, nincs veled semmi baj. És akkor újra elnyerhetnéd a nevelőanyukád bizalmát is, de amíg így viselkedsz, nyilván, hogy a tanároknak fog hinni és nem neked. Az a helyzet, hogy bármennyire is jogosnak érzel egy beszólást, meg kell tanulnod megtartanod magadnak! Kérdezd meg anyukádat, hogy ő mikor mert beszólni a főnökének... Nyilván nem kapna érte fizetésemelést, sem egyéb dicséretet. (Egy pedagógus.)
2012. jún. 6. 20:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Ne káromkodj órán, ne legyenek beszólásaid, húzd meg magad és tanulj. Jah, és nem kell benne lenni minden hülyeségben. Nem az ofő csinálja mindezt, hanem TE. Amit kapsz, azért keményen megdolgozol, magyarul: megérdemled.
2012. jún. 6. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!