Ofő ellenem fordítja anyámat?
Osztályfőnök állandóan hívja (nem vérszerinti) anyámat mindenért. Csak még egy kicsit hozzátesz, egy kicsit elvesz...és anyám ezeket mind elhiszi hiába mondom hogy nem is úgy volt. Majdnem minden héten jön ide. A töritanárom állandóan irkálja mindenkinek az egyeseket mert nem is hallja hogy ki beszél és a múltkor nekem is beírta az egyest én meg káromkodtam egyet hangosan és egyből hívták anyámat hogy milyen rossz vagyok. Szoktak lenni órán megjegyzéseim (néha jogosak) meg minden hülyeségbe benne vagyok és mindig én kapok mindenért akkor is ha nem egyedül csináltam. De nem érdekelnek senkit hogy mit miért csináltam pedig sokszor van rá okom. Így anyám már nem is akar bízni bennem és szarul esik hogy az a nyomorék nő az oka. Mindenki utálja az osztályból mert az meg állandóan cseszeget minket hogy milyen hülyék vagyunk és soha 1 jó szava nem volt hozzánk, utána meg sír a szája hogy mi mindig megbántjuk őt. Múltkor is délután elaludtam és jött ez a vénasszony de közbe felkeltem és olyanokat mondott..pofám leszakadt...hogy lehet ennyit hazudni. Mit csináljak?
15/F
maradj csendben és fog be a szád.
én is ezt mondom.
Próbáld ki
ne tudjon beléd kötni, akárhogy provokál!!!
aztán tanulni sem ártana.
Vannak tanárok akiket bírok (ők is engem) de ők legalább normálisak. És ki vagyok akadva. mert sokszor úgy ordítanak le hogy meg se mozdulok egész órán amikor meg mondom hogy nem csináltam semmit akkro meg az van hogy ne hazudjak. van olyan is amikor tényleg nem bírok magammal és jogosan szólnak de akkor kussolok. amikor meg átjön az öreg olyanokat mond amik meg se történtek és én hazudok.
Vagy 2 hete amikor nálunk volt akkor azt mondta hogy leanyáztam a kémia tanárt órán, másnap rákérdeztem hogy ez mikor volt és nem tudta megmondani. a többiek is rákérdeztek mert ők se emlékeznek ilyenre. amúgy is a kémia tanárhoz inkább nem szólok mert megbuktat. felőlem mondja el hogy miket csinálok, nem érdekel mert vállalom de nem értem hogy miért kell ilyeneket hazudni.
Vannak ilyen h.lye nők....
Hugom osztályfőnöke hasonló volt. 4.5 évig bírta, tovább nem, pedig még lett vna majdnem két év.
Iskolát váltottunk, mert végre anyáék is belátták ekkorra, h a tanár füle mögött is van hiba.
Azóta sokkal jobb mindenkinek, csak rémálmainkban jön elő a nőszemély.
Igen, a hugom sem "szent". De én ha valakit jóviseletűnek, vissza soha nem szólósnak lehetett gimiben nevezni, az én voltam és sz.rba sem nézték ezt, az én ofőm inkább a visszaszólósakat magasztalta.
Ezt adjátok össze. Mindenesetre nem könnyű megfelelni...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!