Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha vki...

Szerintetek gáz, ha vki szabadidejében számítógéppel játszik és ezzel keres pénzt?

Figyelt kérdés
ha amúgy teljesen normális csak szabadidejében felveszi ahogy játszik és feltölti youtubera ahol a reklámokból van mellékkeresete. Mit gondoltok az ilyenről?
2012. febr. 29. 23:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Kit szeretsz?
2012. febr. 29. 23:43
 12/24 anonim ***** válasza:
mindenkit
2012. febr. 29. 23:44
 13/24 anonim ***** válasza:
79%
Nemmegmondtam hogy betépve ne gépezz te barom? :D
2012. febr. 29. 23:44
 14/24 anonim ***** válasza:
77%

" A kérdező kommentje:

én vhogy a játszást olyan időpocsékolásnak tartom, meg népbutításnak. "

Tudod én mit tartok annak??

Ha valaki állandóan azt a borzalmas nyalóvilágot,meg hasonló idétlen műsorokat néz.

Ha játszik az nem baj.Kikacsolja az embert,ad neki is egy kis örömet,és még pénz is áll a házhoz.Akkor mi a gond??

Én is szoktam játszani,csak pénzt nem keresek vele.

2012. febr. 29. 23:55
 15/24 anonim ***** válasza:
Mindenkit szeretsz? Mert?
2012. márc. 1. 02:05
 16/24 A kérdező kommentje:
Légyszi maradjunk a témánál...
2012. márc. 1. 06:54
 17/24 anonim ***** válasza:

A játék akkor gáz, ha kitölti minden idejét. Még akkor sem mondható gáznak, ha csak hobbiból ül gép elé az ember, ha ez őt kikapcsolja. Biztos lehetne sokkal hasznosabb dolgokat is csinálni abban az 1-2-3 órában, de mutass egy embert, aki állandóan valami rettentő hasznosat csinál.

És ha már haszon: pénzt is keres vele, duplán megéri neki játszani.

"ha amúgy teljesen normális csak szabadidejében felveszi ahogy játszik" Ha amúgy teljesen normális, mi értelme ezzel cseszegetni? Nem a férjed, akinek emiatt nem marad ideje rád...

2012. márc. 1. 07:24
 18/24 anonim ***** válasza:
Elmondanád, hogy ez hogy működik? Hogy lehet így pénzt keresni?
2012. márc. 1. 07:50
 19/24 anonim ***** válasza:
73%
Sokkal több magyarnak kéne az internetről jövedelmet szereznie megkerülvén állambácsit. Nem megy el a bevétele fele egyből adóba, és még le se csukják évekre mert még nincs rá törvény. Egyébként ha fiatalon megtanul pénzt keresni az későbbi életében is jól fog jönni. Jobb lenne ha teis találnál magadnak valami elfoglaltságot és nem basztatnád.
2012. márc. 1. 08:00
 20/24 anonim ***** válasza:
Én is szívesen keresnék így pénzt, még ha gáz is!Köszi az ötletet!
2012. márc. 1. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!