Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan feleség/anyuka,...

Van itt olyan feleség/anyuka, aki megcsalta a férjét?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi vitte rá? Rossz házasság, kapcsolat, vagy hirtelen fellángolás?
2012. febr. 29. 21:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megtettem. Mi vitt rá: unalmas szex. Könyörögtem, hogy változtassunk, mert 24 évesen nem volt elég egy lagymatag misszionárius. Ő annyival rendezte le, hogy ráérünk még. 2 évig bírtam. Voltak más dolgok is: elkényelmesedett, nem is bánt velem úgy ahogy régen. Ekkor jött az új munkatárs, aki lehengerlő volt, igényes, és mocskosul jó az ágyban. A férjem valamit észrevett, mert összekapta magát. De soha nem tudta meg.
2012. márc. 1. 14:47
 22/30 anonim ***** válasza:

Én nem megcsalnám, hanem inkább megmondanám, hogy találtam mást és elválnak útjaink.

Mert ha a párod mellett találtál mást az nem magcsalás,áá dehogy.

2012. márc. 1. 14:51
 23/30 anonim ***** válasza:

22.

Ha nem voltál még ilyen helyzetben nem értheted. Nem olyan egyszerű lépni, hogy rögtön váltson.

78%-os

Gondoltam, hogy nem érted, ennyit rólad, nem tudsz szöveget értelmezni. A he? pedig nem tudom mit jelent, nálatok biztos sok értelme van.

2012. márc. 1. 17:57
 24/30 anonim ***** válasza:
De voltam ilyen helyztebe de amig léptem nem új pasit kerestem,hanem magamban rendeztem a dolgokat,egyedül,és léptem.A legtöbb nő sajnos olyan mint a majom,nem ereszti az egyik ágat mig meg nem fogta a másikat,és tudok szöveget értelmezni,aki a párja mellett már talál mást az megcsalás,még az is ha másra gondol,nem kell szex se hozzá,csak könnyű cafkázni itélkezni,mint a saját házunk körül,sepregetni.
2012. márc. 1. 19:03
 25/30 anonim ***** válasza:
A szövegértelmezést nem rád értettem, a nők nem olyanok mint a majmok, csak lehet, mint nálam is, addig nem is tűnt fel annyira, hogy milyen nulla a kapcsolat, amíg nem találkoztam a másikkal. Érzelmeket nem tudsz irányítani, és nem voltál ilyen helyzetben, mert nem rágódtál, hogy a biztosat és megszokottat vagy az ismeretlen újat válaszd.És nem kerestem az alkalmat, hanem jött.
2012. márc. 1. 19:13
 26/30 anonim válasza:
100%
22/ N vagyok. Megcsaltam az ex férjemet, büszke nem vagyok rá, de nem is bántam meg. Van egy 2 éves kislányunk, aki a szívem csücske, de miután megszületett, a férjem egy állat lett..Nagyon fiatalon, 18 évesen házasodtunk össze, nagyon nagy szerelem volt, nekem ő volt az első és egyetlen férfi az életemben. Ameddig terhes lettem, addig nagyon aranyos volt velem, de ahogy a lány megszületett elszabadult a pokol. A szemembe röhögött, hogy úgyse hagynám most már el, folyamatosan alá ásta az önbizalmam, mindennap elmondta, hogy ronda vagyok, dagadt vagyok, sose fogok senkinek kelleni. Addig mondta, amég el is hittem. A kicsivel egy percet nem foglalkozott, ha sírt, volt, hogy azt mondta bár elvetettük volna. A karomon az újszülött gyerekemmel jártam pisilni, mert azt mondta falhoz b*ssza ezt a hisztis p*csát. Azért nem hagytam ott, mert elhitette velem, hogy egy sz*r, senki vagyok nélküle. A lányt 1 percre nem hagytam vele kettesbe, nem tudom bántotta-e volna, de engem többször megvert. 1 éve jött a kattanás, elkezdtem tornázni, fogyózni, elkezdtek bókolni a férfiak és kinyílt a szemem. Találkoztam az utcán egy volt osztálytársammal, akivel beültünk beszélgetni egy kicsit egy helyre. (A lányom anyukámmal volt kirándulni). Szóval a vége az lett, hogy felmentünk a lakására és megtörtént. Nagyon hosszú idő múlva akkor éreztem magam megint nőnek újra. Teljesen visszakaptam az önbizalmam. 2 hét múlva összepakoltam, kerestem egy albérletet, 1 hónapig krumplin éltem, hogy a lányomnak legyen mit ennie, aztán felvettek dolgozni abba a pubba ahova beültünk, a lányom bölcsis lett. Különös az élet, nekem ez kellet sok minden átrendeződéséhez és ahhoz, hogy ne tűrjek tovább egy vadbaromnak. A srác még hívogatott utána, de nekem most senki nem kell, szabad akarok lenni a lányommal. El lehet ítélni, de az tegye, akinek sose volt semmi bűne..
2012. márc. 1. 19:27
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

nem voltál ilyen helyzetben, mert nem rágódtál, hogy a biztosat és megszokottat vagy az ismeretlen újat válaszd

Ilyenben nem,csak hasonlóban,én is kiléptem a szarból,nem másik miatt hanem mert elegem lett,itt mégis lecafkáztak azok akik gyávák voltak hozzá hogy lépjenek.Én hirtelen húztam le a szart, a vécén.De nem bántam meg.

2012. márc. 1. 19:34
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Többen leírtak hasonló szitut, mint amiben vagyok: lapos kapcsolat, 0 intimitás, pocsék szexuális élet - nem éreztem magam nőnek, csak egy megszokott bútordarabnak...

Volt egy kalandom, nem lett belőle szex, de pár hónapig udvaroltattam magamnak. Kivirultam. A férjem észre se vette. :( Pedig utána megpróbáltam helyrehozni a házasságot, voltak közös programok, meg minden, de ugyanúgy nem volt köztünk intimitás. A férjemet egyszerűen ez nem érdekli: közölte, hogy nem tud rám nőként tekinteni.

Aztán neki is lett valaki. Pocsék időszak következett, nagyon nagy házassági válság, de még mindig dolgoztam a megmentésen. 1 évig. Utána közöltem, hogy el akarok válni. Ő nem akar. Adtam még egy utolsó esélyt, pedig nem változik semmi. Szóval én a végletekig küzdök a házasságomért, hogy jobb legyen, de ha nem változik semmi, akkor igenis lépni kell! De ez nagyon nehéz! Igenis, kell egy kis "külső támogatás", valaki, aki visszaadja az önbizalmunkat, elhisszük, hogy nem vagyunk senkik, nem az a sorsunk, hogy házicselédek maradjunk életünk végéig! Nem is biztos, hogy azzal a pasival képzeljük el az életünk hátralévő részét: egyszerűen csak erőt ad ahhoz, hogy továbblépjünk!

2012. márc. 3. 11:16
 29/30 A kérdező kommentje:
Milyen igazad van utolsó!!!
2012. márc. 19. 17:02
 30/30 anonim ***** válasza:
Én is megtettem, megcsalt ám volt páromat, de azóta megtanultam valamit! A száj nem csak szopàsra, hanem beszédre is szolgál!!!
2012. júl. 21. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!