Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan feleség/anyuka,...

Van itt olyan feleség/anyuka, aki megcsalta a férjét?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi vitte rá? Rossz házasság, kapcsolat, vagy hirtelen fellángolás?
2012. febr. 29. 21:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is megtettem kétszer is,de ettől függetlenül különváltak útjaink!Nem bántam meg sem a megcsalást,sem a szakítást!Természetesen nem jöttem össze azzal,akivel megcsaltam,az csak pillanatnyi elmezavar volt mindkét alkalommal!

Ha úgyérzed,már nem szereted a férjed,akkor ne bánj semmit,csak minél előbb szabadulj el tőle!

2012. márc. 1. 01:23
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Én minden éjszaka más pasikról álmodom s szerintem ha jönne egy jóképű pasi aki megdobogtatja a szívem akkor megtenném pár éjszakára, de nem alakítanék ki párhuzamos kapcsolatot.

A mi szexualitásunk szinte halott, engem már nem tesz boldoggá, ezt ő is tudja csak hát neki vannak szükségletei...:S

6 év alatt vagy 4 nővel csalt meg. Ezért a lelkiismeretem hiába szólalna meg a sárbatiprott önbizalmam s női mivoltom ráülne a lelkecske szájára, hogy ugyan már fogd már be, ha elválni nem tudtál hát legalább kicsit érezzem hogy kellek én is valakinek s nem csak anyucipótléknak. :S

2012. márc. 1. 09:32
 13/30 anonim ***** válasza:
23%

Te most ezzel divatolsz?

Buzditasz nőket asszonyokat, hogy csalják meg a párjukat, utána meg idejössz felvágni , dicsekedni vele,mert te is gerinctelen görény módjára megtetted?

utolsó féreg vagy, legszivesebben szembeköpnélek.

2012. márc. 1. 10:57
 14/30 anonim ***** válasza:
58%

Ebben a kérdésben meg azok gyűltek össze, akik nem megoldják a problémát, vagy szakítanak és újat keresnek, hanem inkább máshol keresnek maguknak farkat. Ilyen is van, nem egyformák az emberek. Nem ez a követendő, de sokan így tesznek.

Én nem megcsalnám, hanem inkább megmondanám, hogy találtam mást és elválnak útjaink. Egyszerűbb, mint minden este mellé feküdni, és az ágyban azon gondolkodni, hogy jaj de jó volt ma is a szeretőm és milyen jó lesz holnap is.....ennek semmi értelme. Ez egy ostobaság. Akkor már ha megkívánok valaki mást, ő is engem, akkor inkább azt oldanám meg, hogy állandóan együtt legyünk, úgymond "legálisan".

Én is olvastam a másik kérdést, volt ott minden :) Többek között egy érdekes nő, aki először 10 éves házas volt gyerekkel, aztán hirtelen a barátnőivel röhögött, aztán kiderült hogy a barátnője írta ki a kérdést kamuból, aztán meg 18 éves csajjá avanzsált, aki épp bemelegít buli előtt. Most ha jól látom visszatért, és már azt írta, ő is megcsalta már valaha a párját. Azért ez is sok mindent elmond egy emberről, hogy aki ennyi kamut össze tud szedni saját magáról, milyen személyiség lehet....általában az ilyen embertípusok nem ítélik el a gázos dolgokat.

2012. márc. 1. 11:47
 15/30 anonim ***** válasza:
26%

14.

annyira szánalmas vagy, igen a barátnőm írta ki a kérdést, el is magyaráztam miért. A 18 évest már tényleg gúnyból írtuk. És tudod miért, mert te, a nagy erkölcscsősz, azért mert leírtam, hogy információ nélkül nem ítélkezem, elküldtél prostinak és lecafkáztál. Én vagyok érdekes, nézz már magadba és rágd át az életed mielőtt mást sértegetsz. Az, hogy nem hiszed, hogy boldog kapcsolatban élek egy kisgyerekkel, az is a lelkivilágodat tükrözi. Egy gonosz, besavanyodott ember lehetsz. És szállj le rólam.

2012. márc. 1. 12:33
 16/30 anonim ***** válasza:
Ja, és igen megcsaltam az exem, mert már nem működött a kapcsolat. Így találtam rá a mostani páromra, akit imádok. De nálad ez biztos elképzelhetetlen. Gondolom azért vagy savanyú,mert benne vagy a szar kapcsolatodban, és még elképzelni se tudod, hogy másnak jó, mert lépett.
2012. márc. 1. 12:37
 17/30 anonim ***** válasza:
Egyébként kérdező, a menetére voltál kíváncsi. Már éltünk egymás mellett mint az idegenek, de mivel évek óta együtt voltunk megszokássá vált. Megismertem a párom és vonzódtam hozzá. de ott volt az érzés, hogy a másikkal ott az a sok év stb.Én váltottam, de ha a másik oldalra hallgatok, akkor ott vagyok a rosszba megszokás miatt és valószínűleg megint egy idő után vonzódtam volna valakihez. Normális emberi érzések és nem cafkaság, csak egyes szűklátókőrü embereknek, akik jóban rosszban, nem véletlen, hogy ennyi fiatal panaszkodik a szüleire.
2012. márc. 1. 12:47
 18/30 A kérdező kommentje:
Akik normálisan válaszoltak, azoknak köszönöm, akik meg támadtak, azoknak üzenem, hogy ha nem vonatkozik rájuk a kérdés, és irritálják az ilyen emberek, akkor ugorják át a kérdésem, és ne szánjanak időt se arra, hogy válaszolnak! Köszönöm! Egyébként nem felvágtam! Amikor megszületett a gyerekünk, eltávolodtunk egymástól, nem foglalkozott velünk! Sokat veszekedtünk, többször is mondtam neki, menjünk inkább külön! Mindig megígérte, hogy változni fog, de nem tette! És egy ilyen mélyponton történt a dolog! Viszont most, hogy már nagyobb a gyerkőc, már úgy foglalkozik vele, ahogy egy apának kell! Sajnálom, hogy ezt nem tette meg előbb! Egyébként, nem merném a nyakamat rátenni, hogy ő nem csalt meg, míg rossz volt a kapcsolatunk!
2012. márc. 1. 14:33
 19/30 anonim ***** válasza:
32%

Ez a 76% beteg....te jó ég..

No, kedves kérdező, lehet a megcsalás oka hirtelen fellángolás, egyszer az életben mindenki megbotolhat, a kérdés mindig az, hogyan tovább. Ha megbánja az ember, megbeszéli a férjjel, lehet hogy megváltoznak a dolgok. Lehet persze az is, hogy nem, ekkor lépni kell. Dönts, ahogy a szíved diktál.

A 76% ost meg nem értem mit hadovált össze tegnap sem, amikor olvastam, de vannak fura emberek a neten :)

2012. márc. 1. 14:40
 20/30 anonim ***** válasza:

"Gondolom azért vagy savanyú,mert benne vagy a szar kapcsolatodban, "

He?

2012. márc. 1. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!