Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek hogy visszahívjam...

Mit tehetek hogy visszahívjam a barátnőmet? Írjak neki valamit? Ha igen akkor mit?

Figyelt kérdés

a legjobb barátnőm törölt a facebookon mert olyan bejegyzést írtam hogy én is szeretnék olyan szép üziket kapni mint amilyet egy másik ismerősének küldött és ezt valaki(azt hiszem az új pasija) visszamondta neki.

Reggelre törölt miatta.

Aztán kérdőre vontam miatta,hogy miért tette. a válaszában konkrét választ nem adott csak durva dolgokat vágott a fejemhez ahelyett hogy visszavett volna az ismerősei közé, erre én s.ggfejnek neveztem az üzifalamon.

Rögtön meglátta és azonnal tiltott.

Írtam neki e-maileket meg az iwiw-jére üzit, hogy jöjjön vissza, próbáltam bocsánatot kérni. de nem válaszolt. És mondtam az egyik közös barátunkat is hogy próbáljon vele beszélni az érdekemben.

De a barátnőm azóta sem reagált semmire, nem ír vissza, nem válaszol, nem oldotta ki a tiltást és nem bocsájtott meg.

Volt aki azt mondta hogy hagyjam de nekem nagyon hiányzik.

mit tehetek hogy visszajöjjön?

Én 25 éves lány vagyok, a barátnőm idősebb.

2012. febr. 29. 21:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nekem ilyen barátnőm van, vagy lehet hogy már csak volt.:(

Szeretném ha még szóba állna velem. de sajnos sima bocsánatkérés nem segít, el sem fogadta.

Azt mondta kb egy éve hogy sohasem fog törölni bármi is történjék és nemrég azt is megígérte hogy majd énekelni fog nekem skypeon, de onnan is törölt.

2012. febr. 29. 22:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Áh szakadj le róla:( legyen boldog nélküled aztán kész.Ne is törődj vele,ha ekkora paraszt volt!

Majd csak találsz valaki rendes barátnőd,aki a közeledben lesz és személyes traccspartikat csaptok:)

2012. márc. 1. 01:08
 13/17 anonim ***** válasza:
tanulj az esetből és felejtsd el.
2012. márc. 12. 16:30
 14/17 A kérdező kommentje:

Valami rendesebb válasz? Úgy értem segítség, ötlet hogy visszahívjam és hogy megbocsásson.

Legegyszerűbb az hogy felejtsem el és mondjak le róla hogy barátnőm legyen. Könnyen beszél az akinek 3-4 barátja barátnője van hogy egy lelép akkor el kell felejteni, nem számít. Nekem csak ő volt és hiába próbálom nem bocsát meg.

Én próbáltam azóta többször kérni e-mailben hogy ne haragudjon, saját szavaimmal leírva de igy persze hogy nem jártam sikerrel. Azóta egyik e-mailemre válaszolt és azt írta hogy avval hogy nyilvánosan s.ggfejnek neveztem akkora dolgot tettem ellene hogy nem lehet nem tud megbocsátani. :( Most újra csak hallgat, nem reagál.

Tény hogy nem volt szép tőlem még egy durva veszekedés közepén sem, amit kiírtam de akkor is... Valami ötlet? Mit írjak neki hogy visszajöjjön és megint szeressen úgy mint rég?

2012. márc. 12. 18:16
 15/17 anonim ***** válasza:
találkozz vele,beszéljétek meg normális ember módjára a dolgokat.Ez elég gyerekes a barátnődtől,és persze tőled is.
2012. márc. 24. 13:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Én nem értem ha az én barátnőm hülyességet csinál egyszerűen megmondom neki hogy egy seg*fej és le van tudva... se harag se fujjolás... kissé gyermeteg ez a hozzáállás 25 felett , ha meg egy ilyen mondva csinált ürüggyel haragszik rá akkor arra sajna az egyettlen tanács hogx kapja be... Ns de hogy értelmeset is irjak. Mivel talzni nem tudzok a leveleidre meg nem válaszol akkor irjlál neki kézzel egy bocsiiii ugy sajnálom levelet és add fel postán, ez még beválhat mivel s XXI század embere könnyekig hatódik egy kézzel írt levéltől... Bocsi ennél jobb nem jut az eszembe de sok sikert
2012. dec. 6. 17:21
 17/17 anonim válasza:
A kereszténység lényege a szeretet és a megbocsájtás, de ő ez a barátnőd nem ezt az értékrendet viseli, lehet, hogy mégse keresztény (talán zsidó, esetleg ateista).
2014. nov. 28. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!