Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én miért nem vagyok olyan jó...

Én miért nem vagyok olyan jó mint mások? Olyan sikeres? Legalább egy dologban

Figyelt kérdés
20 éves leszek nyáron, de még gimibe járok(nem buktam, csak 5 éves suliba járok)Már alapból ez nagy törés az életemben, mert úgy alakult, h iskolát váltottam és most nálam 1-2 évvel fiatalabbakkal járok együtt. Mániákusan kergettem/kergetem a boldogságot, de semmi nem jön össze. Nem vagyok jó tanuló(oké 4,4 környékén van az átlagom, de nem vagyok kiemelkedő semmiben)Szerelmi életem nincs is, nem is kellettem igazán soha senkinek, és még csak szép sem vagyok. Sokszor olyan felesleges embernek érzem magam a világban... Szeretnék boldog lenni, de sajnos se családnak, se barátoknak, se párnak nem vagyok jó. Senkinek...Vannak terveim a jövőre nézve, de egyszerűen nem pörögnek az események körülöttem. Sőt sokszor úgy érzem, h vmilyen visszafejlődéses útra léptem. és ez nagyon bánt.
2012. febr. 29. 15:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok szép, kicsit kopaszodok 20 évesen, a fogaim is csorbák, nem vagyok éltanuló (sőt...), ráadásul még családi problémáim is vannak. Sportolni csak egyedül tudok, mert a kosárlabdán kívül mást nem nagyon szeretek, viszont 169 centivel egyik kosárcsapatnak sem kellek. Nincs jó hangom, pedig mindig is imádtam a zenét, és szerettem volna énekes lenni.

DE! 12 évesen azzal kezdődött, hogy eldöntöttem, lefordítok egy Tupac dalszöveget. 8 év elteltével anyanyelvi szinten tudok angolul, spanyolul és portugálul, valamint egész jól megértetem magam franciáulm olaszul és svédül is. Bár az éneklés nem jött össze, megtanultam táncolni - ez is a zenével függ össze végülis. Nem vagyok egy matyóhímzés, mégis sikerült találnom egy olyan barátnőt, akit külsőleg-belsőleg mindenki irigyel tőlem - azért, mert a "csúnyaságomat" ellensúlyoztam az intelligenciámmal, a kíváncsiságommal minden iránt.

Nem kell elkeseredni, ha valamiben csak egy kicsit is jó vagy - legyen az bármi - kezdd el művelni, űzni mint hobbit. Ki tudja mi kerekedik ki belőle. :)

20F

2012. márc. 1. 15:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha útál az egész közeged, és te is utálod őket, nem vagy sikeres, akkor én a helyedben lehúznám a rolót, otthagynám a fenébe az egész bagyázst, elköltöznék külföldre új életet kezdeni, más mentalitású emberek közt, más területén az életnek szerencsét próbálva. Ez is egy járható út, csak merni kell, ha már másképp élhetetlenné válik az élet, akkor meg főleg lehet hozzá motiváció.
2012. júl. 9. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!