Én miért nem vagyok olyan jó mint mások? Olyan sikeres? Legalább egy dologban
Én sem vagyok szép, kicsit kopaszodok 20 évesen, a fogaim is csorbák, nem vagyok éltanuló (sőt...), ráadásul még családi problémáim is vannak. Sportolni csak egyedül tudok, mert a kosárlabdán kívül mást nem nagyon szeretek, viszont 169 centivel egyik kosárcsapatnak sem kellek. Nincs jó hangom, pedig mindig is imádtam a zenét, és szerettem volna énekes lenni.
DE! 12 évesen azzal kezdődött, hogy eldöntöttem, lefordítok egy Tupac dalszöveget. 8 év elteltével anyanyelvi szinten tudok angolul, spanyolul és portugálul, valamint egész jól megértetem magam franciáulm olaszul és svédül is. Bár az éneklés nem jött össze, megtanultam táncolni - ez is a zenével függ össze végülis. Nem vagyok egy matyóhímzés, mégis sikerült találnom egy olyan barátnőt, akit külsőleg-belsőleg mindenki irigyel tőlem - azért, mert a "csúnyaságomat" ellensúlyoztam az intelligenciámmal, a kíváncsiságommal minden iránt.
Nem kell elkeseredni, ha valamiben csak egy kicsit is jó vagy - legyen az bármi - kezdd el művelni, űzni mint hobbit. Ki tudja mi kerekedik ki belőle. :)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!