Miért lehet az ha valaki az egyik szülőjét jobban szereti a másiknál?
Ez szerintem mindenkinél így van.
Szülők is jobban szeretik az egyik gyereket a másiknál, ha több gyerek van, csak nem vallják be. Ez pszichológiai tény. Én egyke vagyok, így jobban átlátom többgyerekes családnál, hogy melyik gyerek a kedvenc. Állatoknál is ez van, ha van valakinek két macskája, az egyiket jobban szereti, mint a másikat.
Ne bánkódj emiatt, ez természetes.
Mert az "ő fajtája" vagy, jobban hasonlítotok, ezért közelebb álltok egymáshoz. Jobban megértitek egymást.
Nálunk is az van, hogy én is egy icipicit jobban szerettem édesanyámat, mert jobban el tudtam vele beszélgetni mindig is, mind édesapámmal. Nővérem meg pont fordítva. És anyukám is engem szeret icipicit jobban, mert a tesómmal nem tud bánni, ellenben apukám meg velem nem tudott sosem mit kezdeni. De ettől még mindannyian nagyon szeretjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!