Mennyire fontos, hogy egy kapcsolat szerelemmel kezdődjön?
Figyelt kérdés
Én például sosem voltam szerelmes. Eddig volt két hosszabb kapcsolatom (egyik 4 évig, a másik 3 évig tartott), de egyiknél sem éreztem azt a bizonyos rózsaszín ködöt. Szerettem őket, de nem voltam szerelmes. Már a kezdetektől reálisan láttam az erényeiket, a hibáikat, mindent. A mostani kapcsolatom immár 6 éve tart, de itt sem volt az elején rózsaszín köd. Szeretjük egymást, a szikra megvan, de köd nem volt. A kezdettől olyannak láttam, amilyen. Nem láttam sosem jobbnak. Amúgy szerintem így megspóroltam egy csomó időt, mert nem később derültek ki a hibái. De lehet, hogy túl realista vagyok.2012. febr. 29. 11:10
11/14 anonim válasza:
nagyon jo dolog szerelmesnek lenni de ténleg nem maradandó .....na igen azért hamarabb esik pofára az aki szereelmes ha nem jön össze vagy ha csak 1 oldalu és csak izelitöt kap mindenböl....de akárkivel sem jo összejönni szerelem nélkül mert mivan ha sokáig marattok együtt..átkell gondolni mindent évekre....
12/14 anonim válasza:
Mikor összejöttünk a Vőlegényemmel akkor egyikőnk sem volt szerelmes, csak a vonzalom volt meg.
Majd 1-2 hónap múlva éreztük és mondtuk ki, hogy szeretjük egymást, szerelmesek vagyunk.
Egyikőnk sem az a típus, hogy "meglátni és megszeretni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!