Válaszolnátok pár kérdésre?
Hány évesen házasodtatok? Vagy esetleg hány évesen fogtok?
Mióta tart a házasságotok?
Hány gyerek van, és hány évesek? Terveztek még?
Van amit megbántatok?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést :)
Örülök, hogy vannak még boldog házasságok :)
Én 18 éves voltam a férjem 29 amikor összeházasodtunk. 19 évet éltünk együtt. 3 gyerekünk van.
Mit bántam meg? Hogy hallgattam az anyósomra aki elhitette vele, hogy a jó feleség mindent eltűr. 4 éve váltam el pedig már az elején kellett volna. 1 éve van párkapcsolatom és nagyon boldog vagyok.
Én is válaszolok a kérdésedre,de nem magamról írok,hanem a drága jó nagyszüleimről.
A nagypapám 18 éves volt,a mamám 16 éves amikor összeházasodtak 1937-ben.A mamám 11 gyermeket hozott a világra.Az apukám a 11-dik,legkisebb gyermeke.
Idén nyáron ünneplik a 75-dik házassági évfordulójukat.Öröm nézni hogy a 93 éves papám,és a 91 éves mamám összebújva,egymás kezét szorongatva mosolyognak egymásra..Papámnak isteni humora is van,mert néha ha mamám rákacsint,akkor papám vigyorogva mondja neki,hogy "mama,ha elmentek az unokák, én megkergetlek..Csak aztán ne szaladj gyorsan..:)Mama meg jókat kacarászik,pedig vagy egymilliószor előtte már ezt a poént neki..
Mi nekünk ők az élő példa,hogy bizony van igazi boldog szerelem..Mert a nagyszüleim még ma is szerelmesek.
Bocs,hogy leírtam,de olyan jó ilyet tudni..
én 24 vagyok és nő, a párom 32. az 5. évfordulónkon lesz az esküvőnk. Vele szeretném leélni az életem.
még nincs gyerek, de kettőt szeretnénk max 3-4 éven belül.
a kapcsolatunkkal kapcsolatban semmi, viszont ha visszapörgethetném az időt, jobban figyelnék az alakomra és több pénzt spórolnék meg.
28 évesen házasodtunk, 2éve házasok, 1 baba van, ő egy éves, tervezünk még egyet, ha anyagiak engedik, egy harmadikat is. Nem bántam meg, azt gondolom ő is jól érzi magát ebben:-)
de akik nekem példaképek:barátaink fiatalon házasodtak 22évesen, 15éve házasok, idén megadatott nekik végre a baba és szerelmesebbek egymásba mint valaha.
Mind a 2-en 22 évesek voltunk.
2010 szeptember óta.
1 gyermekünk van, 5 hónapos. Igen, tervben van, aztán majd alakul.
Van amit megbántam. Mégpedig azt, hogy a sógornőmmel közös házunkba költöztünk... Ezt az egyet, de ezt nagyon!!! :S
30 és 37 évesen (első házasság mindkettőnknek)
7 éve
1 gyermek, többet terveztünk, de kétszer elvetéltem. Nem tervezünk többet, mert...
Igen, nagyon sok mindent megbántunk! Mondanám, hogy azt, hogy összeházasodtunk, de ha nem így lett volna, nem lenne a gyermekünk, és ő egy CSODA, minden tekintetben. De a házasság nagyon rossz... most van egy utolsó próbálkozás, de ha nem sikerül, akkor bizony válunk. :(
én 24 a férjem 26 volt akkor...
3 éve..
nincs gyerek, még nem dolgozunk az ügyön... majd 1-2-3 év múlva...
nincs...
27/nő
- én 27, férjem 31 éves volt, mikor házasodtunk
- pár nap múlva lesz az 1. házassági évfordulónk (de 11 éve vagyunk együtt)
- egy fiunk van, 2,5 éves múlt
- néha rám tör az érzés, hogy szeretnék még egy gyereket, néha meg örülök, hogy csak egy van. Az anyagiak miatt nem nagyon tervezünk többet (egyelőre)
- nem bántam meg semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!