Az Elza nevet adnátok a babátoknak?
Figyelt kérdés
Hogy lehet becézni? Milyen név szerintetek?2012. febr. 27. 21:43
21/27 A kérdező kommentje:
Áááá köszi. Rákerestem és 1972-es film a port.hu szerint. Akkor tényleg túl fiatal vagyok...
2012. febr. 28. 22:15
22/27 anonim válasza:
Látom, már írták, hogy Elza és kölykei. :)
Pedig ez nagyon híres természetfilm. Kb. mint a David Attenborough filmek. Ez könyvben is megjelent, talán hamarabb is volt, mint a film, ezt nem tudom. Én olyan 10-11 évesen olvastam, kihoztam a gyerekkönyvtárból. A szüleim sokat emlegették ezt a sorozatot, azt hiszem, meg is ismételték a tévében. Mintha láttam is volna. De részleteket biztosan.
Pedig "csak" 32 vagyok.
23/27 anonim válasza:
Nem, mert az oroszlán ugrana be :) Egyébként a könyv volt előbb, a sztori megtörtént, az első kötet az Oroszlánhűség, a második az Elza és kölykei és van egy harmadik is, csak fordítása nincsen sajnos. Mindezt csak a pontosság kedvéért és némi könyvajánlónak írtam le, olvassátok el, jó kis könyv, igaz szerintem egy életre eláll mindenki az Elza név használatától :)
24/27 anonim válasza:
nekem a kulcsgyár jut eszembe.
25/27 anonim válasza:
Nem tudom, miért kell ilyeneket mondani szerintem igenis szép név és egyáltalán nem a kecske meg az oroszlán jut róla eszembe. Szerintem egy nagyon szép női név. Becézni pedig Lizinek, Elizának is lehet
26/27 anonim válasza:
Én adnám mert én is Elza vagyok.Engem Lizinek becéznek.Nekem tetszik a név de sokszor visszakérdeznek hogy hogy hívnak vagy Elizának mondják de akkor kilyavítom őket és aztán már figyelnek rá
27/27 Teju válasza:
Adtam.Az oroszlánról.Királyi név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!