Miért nem dobják ki otthonról a bátyámat?
Ez így talán erős, de: 27 éves, soha nem dolgozott, munkát nem keres (diplomás, nyelvvizsgája is van), neki a gyári munka derogál, lenézi a munkásembert. Internet+TV - ez minden, amit csinál. Szüleim meg hagyják, néha megemlítik neki a munkát, de nem nyúzzák vele, nem úgy mint engem anno (és jogosan tették velem!). Emellett akkora egója van, mintha nem tudom, ki lenne; szegény húgomat terrorban tartja. :S Van egy használt laptopja húgomnak, elveszi tőle, mikor neki ott a szobájában a PC. Elmennek a mamánkhoz látogatóba, oda is viszi, hogy gépelje a sporttudósítását, mert ilyen hülyeségeket vezet a netes blogján, munkakeresés helyett...
A külseje totál elhanyagolt; haja lassan derékig ér, ritkán borotválkozik, tisztára, mint egy vadember. És TANÁR a végzettsége. Így bemenne tanítani... Most kiakadtam, mert bár nem élek otthon, szegény kishúgom sírva hívott fel, hogy megint mit művel. Kivetíti a saját kisebbségi komplexusát a húgomra, elmondja minden szarnak, ostobának, a szüleim meg, mint valami szentet, védelmezik, rá sem szólnak, csak a húgomra, ha visszaszól.
Oh, hát persze, megérkezett az első hasonszőrű. :) Igen, nyilván irigylem, csakis...
És van nyomós oka, hogy nem dolgozik. Nos igen, ha a totális munkaundor az, akkor van neki. Te nyilván rohadt jól ismered a körülményeket. Nem írtam hazugságot, csak tényeket.
Így már értem a helyzetet. Durva. :S Nem írtál ki korábban kérdést ezzel kapcsolatban? Régről rémlik egy ugyanilyen történet, főleg az a része, hogy az illető testvér nem fürdött, meg élősködött, ott is voltak gyerekei a kérdezőnek.
A bátyám is egyre jobban kerüli az embereket, az interneten éli a társas életét... Nem is értem, így hogy akar valaha is tanítani, mikor abszolút nem teremt kontaktust a való életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!