Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mit szólsz ahhoz, ha egy...

Te mit szólsz ahhoz, ha egy nálad fiatalabb, adott esetben egy gyerek akar olyanban tanácsot adni, amihez nem is ért?

Figyelt kérdés
Mondjuk párkapcsolat, szex témában kérdezel és akkor egy kisgyerek osztja neked az észt. Ilyenkor mit gondolsz? Zavar egyáltalán, hogy gyerek, jóval fiatalabb, tapasztalatlanabb nálad, vagy ha hasznos a válasz akkor elfogadod a tanácsát?
2012. febr. 26. 22:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmit,attól hogy fiatal,tud értelmeset hozzászólni.

Egy 14 éves lány van itt nagyon gyakran,nagyon érterlmeseket szól hozzá szinte mindenhez,nagyon jó dolgokat ir.

2012. febr. 27. 08:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én arra vagyok allergiás, ha a párkapcsolatomba próbál beleszólni valaki, akinek szemmel láthatóan difunkcionálisan működik az övé...

Szerelem, szex témakörben meg nem szoktam kérdezgetni, úgyhogy nem osztják nekem ott az észt :)

A hasznos válaszokat meg elolvasom, nem a kort nézem

2012. febr. 27. 09:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
: D Ez pont rám vonatkozó kérdés, sokszor ha meglátják a korom, hogy 14/L ebben a témakörben, nem a szerelem, akkor egyből, hogy egy kis 14 éves ne osztja az észt:) De van aki 'okosan' gondolkozik és meglátja, hogy én csak segíteni szeretnék, és nem hordok össze vissza minden butaságot:) Nem kell hozzá tapasztalat, elég ha körül nézünk a világban :) egy 14 éves lány:)
2012. febr. 27. 14:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a kora számít az embernek, hanem a tapasztalatlansága. Persze néha társítjuk a kettőt, mert általában "ideális körülmények között" össze kéne függnie, de mostanában egyre ritkábban van így.

Régebben nekem is volt véleményem mindenről, amivel még most is egyetértek, csak azt nem tudtam, hogy ezeket hogyan lehet kivitelezni a gyakorlatban.

A "leghasznosabb" válasz az szokott lenni, hogy kössetek kompromisszumot. Egyszerűen hangzik, ha az ember még nem próbálta:) Egy tapasztaltabb ember, már megmondaná azt is, hogy hogyan.

Amúgy ez engem sem zavar, csak átnézek rajta. Ami zavar, az az, ha valaki rosszabbul áll hasonló helyzetben mint én és úgy próbál tanácsot adni.

2012. febr. 27. 16:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Gyakran felhúzom magam az ilyesmin!

Múltkor is beszólt itt egy 13 éves lány, hogy rosszul elégítem ki a barátomat orálisan, és hogy semmit sem tudok a kapcsolatokról. Pedig épp arról írtam, hogy köztünk rendben vannak a dolgok. Buta kis liba... :DD

De ez semmi! Pár napja sétálgattam az egyik barátommal (38 éves, de meglehetősen szexi férfi), és lek.rvázott egy 12-14 éves lány, hogy takarodjak és miniszoknyában (!) tette magát a barátomnak. Az első sokk után egymásra néztünk és alig bírtuk abbahagyni a röhögést, majdnem a földre feküdtünk, folyt a szemünkből a könny is!

2012. febr. 28. 00:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindenkit meghalgatok. Mindenki mondhat olyat, ami nekem eszembe sem jutott. Dönteni viszont én döntök a saját felelősségemre. Ha kérik, én is elmondom a véleményem, a dolgokat más szemszögből nézve, viszont tanácsot soha nem adok.
2012. szept. 27. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!