A szüleim állandóan leszólnak mert rock zenét hallgatok. Mit tegyek?
"Nem attól leszel rocker, hogy fested magad, szemétbe öltözöl, és fülbevalód/fültágítód lesz. Ezzel csak az elcseszett divatot követed." - pontosan így van.
Egyébként mit értesz rock alatt? Mert lehet rock egy death metal együttes is, de lehet rock a Linkin Park is... vagy magyar csapatokat favorizálsz?
A hosszú hajú ACDC rajongó párom is ezt csinálta tizenakárhány évesen. És én is nyakig bőrkarkötős voltam annak idején :D
Amúgy én most is azt mondom, valaki inkább legyen rocker, mint "diszkópatkány" :)
De annak a válaszadónak is igaza van, hogy nem az "öltözködéstől lesz valaki rocker". Nagyon nem.
De hogy megnyugtasd anyukádat, hogy a rockerek sem züllnek el (mind): A párom orvos lett, én pedig pszichológus :D
hagyjad rájuk, először engem is lenéztek és leszóltak, de pár év után megszokták, hogy ilyen cuccokba járok és nincs velem bajuk:D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!