Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért álmodom azt hogy nem...

Miért álmodom azt hogy nem találtam még meg az életem párját, hogy egyedül érzem magam és hiányzik valaki?

Figyelt kérdés

2 éve élek együtt a párommal, nagyon szeretem, úgy érzem ö azakiröl mindig is álmondtam, ö az aki teljesé tudja tenni az életemet, minden ami nekem fontos megtudja adni.

Miatta hagytam el a férjemet is.

De 2 éve néha néha visszatérö álmom van. " Van egy barátom vagy senkim és azon gondolkodom, hogy az életem nem teljes hiányzik a nagy szerelem, mintha a lelkem mélyén tudnám hogy létezik a nagy szerelem, de még nem jött el, ilyenkor a volt férjem is bejön az álmomba és mindig mondom hogy ö nem az, vele nem voltam boldog, nem ö az. olyan mintha keresném a nagy szerelmet de nem találom." aztán felébredek és egy óriási nagy érzés önt el hogy a párom mellettem van és megnyugszom. akkor érzem csak igazán hogy mennyire szeretem, és végig szoktam már éber állapotban pörgetni az agyamba, hogy igen öt feltétel nélkül szeretem.

De miért álmodhatom ezt? Másnak is volt ilyen álma? Miért játszik az agyam így velem? mit akarhat ez jelenteni?

2009. jún. 7. 10:03
 1/2 anonim ***** válasza:
hát én nem vagyok egy álomfejtő vagy ilyesmi, de az álmok általában élményeket és félelmeket közvetitenek.Szerintem azért álmodsz ilyet, mert tudat alatt attól félsz, hogy csalódsz, egyedül maradsz vagy hogy talán mégse ő az igazi. De ha felébredve megnyugszol a jelenlététől és tudod,hogy igenis ő az,akkor ne aggódj, az álmok csak álmok, a valóság néha sokkal szebb :)
2009. jún. 7. 10:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem tudat alatt félsz h visszakapod,amit a férjeddel tettél.Meg nem is olyan biztos h olyan jó a kapcsolatod ha ilyet álmodsz.Pörgeted magad h ő az igazi:nem lehet h csak bemeséled magadnak?
2009. jún. 7. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!