Szülőként mit gondolnál egy hamarosan 21 éves srác és egy 16 éves lány kapcsolatáról?
Figyelt kérdés
A lány szülei és a fiú szülei szemszögéből is érdekelne. Vajon ők hogy ítélhetik meg?2012. febr. 25. 07:19
11/15 anonim válasza:
Ha én lennék a szülő, egyiküknek se éljeneznék. Ebben a korban hatalmas az 5 év korkülönbség. Van egy 10 éves korkülönbségű páros a családban. Egy tizenéves, meg egy huszonéves a páros. Ahogy látom, a fiú teljesen gyerekes, nincs semmije. Ezért kell neki egy szintén gyerekes lány, aki nem tudja felhánytorgatni, hogy majd' 30 éves korára még nincs semmi értéke a fiúnak.
12/15 anonim válasza:
Én 16 voltam, mikor a 22 éves párommal összejöttem.
Szülők nem ellenezték, csak az ő oldaláról volt egy kis hőzöngés, de azóta már eltelt 6 év, semmi baj nincs.
22/L
13/15 anonim válasza:
Szerintem ez határeset, elmegy, nem tiltanám.
14/15 anonim válasza:
Nem tiltanám. Pont jó korkülönbség.
15/15 anonim válasza:
én 16 vagyok, barátom 21. lassan 1 éve vagyunk együtt. anyumnak nem nagyon szimpatikus, nem tudom miért. apának jó véleménye van róla, nem ellenzi a kapcsolatot, kedveli barátomat. barátom anyuja is kedvel engem, örüla kapcsolatunknak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!