Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki idegel egy csaj. Mit tegyek?

Ki idegel egy csaj. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elsős középiskolás vagyok,van egy csaj bukott hozzánk.Alacsony,szőke,mű fog,5kg smink,push up stb.. kis cicababa 2 színű beképzelt,lenéz mindenkit de olyan sötét,mint a föld..,tudom én is leszólom,de megérdemli aki járt már így tudja milyen.És már 2x össze vesztem vele,mert beszólt,én pedig dúrván vissza,Legszívesebben megütném de nem tehetem,mert egy pofonért kivágnak suliból.Ilyenkor mit tegyek? Mert a folytonos vita kezd kiakasztani! :( 16/L
2012. febr. 23. 23:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat. Képzeljétek el a beszélgettem vele,és tök rendes volt. Megáll eszem xDD
2012. febr. 24. 14:06
 12/13 A kérdező kommentje:
*ma
2012. febr. 24. 14:08
 13/13 anonim válasza:
figyelj ha nagyon ki idegel akor szoljál vissza hogy hagya mán aba mert nagyon idegeszit téged de ha nem hagya aba akar szoljál valakinek mert ez nem állapot
2012. márc. 2. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!