Mit tegyek? Anyám már ki idegel!
Szerintem az anyukádat ilyen idős korában nem engedték el sehova,pedig ő ment volna!És azt akarja,hogy élj egy kicsit te is!Vagy ő szeretne otthon lenni egyedül az apukáddal,(nem tudom,hogy elváltak-e,vagy valami...)Egyébként jól tanulsz?Jó eszed van? :D Mert akkor ez a tehetséged.Mást nem tudok erre mondani!Én is ilyen itthonülős vagyok,de én ülök a gép előtt,tv-zek,,táncolok magamnak vagy gitározok(magamtól tanultam!).
15,5/L
Nyugodj bele: életed végéig ez lesz. Direkt csinálja. Enyém pont ugyanilyen volt, soha sehova nem engedett el, se tanfolyamra, se különórára, aztán mégis mindig olyan gyerekekkel példálózott, akik híresek voltak. Mai eszemmel már visszakérdeznék, hogy mit gondolsz bakker, ezek úgy születtek, hogy tudtak énekelni/táncolni/úszni/korcsolyázni/stb, vagy AZ ANYJA HORDTA ŐKET KÜLÖNÓRÁKRA, FIIZETTE A HOBBIJUKAT ÉS BIZTATTA ŐKET?
A másik témában is, mintha az én anyámról írtál volna. Sulin kívül csak 2-3 havonta engedett el valahová, persze így rohadtul elmaradtak mellőlem a barátok, hiszen ők gyakran együtt lógtak, én meg csak a suliban értesültem róla, hogy előző nap hol játszottak, mit csináltak, aztán mikor kb 16 voltam elkezdett napi rendszerességel b.aszogatni, hogy én milyen szar ember vagyok, hiszen még barátaim sincsenek, mindig otthon ülök...
Direkt szemétkedett velem, ahogyan a tiéd is veled. Ezek a nők ezt élvezik, hogy van kit kínozniuk, így állnak bosszút, amiért megszülettünk, mintha mi kértük volna... Nem tudsz mit csinálni, eltűröd és próbáld minél kevésbé komolyan venni, bár a tudatalattidba valamilyen szinten így is-úgy is be fog épülni,amit éveken át mondogatnak, önbecsülésedet szántszándékkal rombolja a földig. Az egyetlen dolog, amivel bosszút állhatsz rajta, hogy "csakazértis" tanulsz, jó munkád, sok fizetésed, sok barátod, sikeres párkapxsolatod lesz!
Valósítsd meg minden álmodat, ne hagyd anyádnak az örömöt, hogy sikerült elérnie a célját és elszúrta a te életedet! Legyél erős!
34/N
Mintha az én anyámról írtál volna..:D
Nekem szerencsére már sikerült leállítanom:D Nagy nehezen elmentem egyik barátnőmmel bulizni, egész jól éreztem magam, és megbeszéltük hogy utána következő héten szintén elmegyünk. A hét közepén kaptam egy kettest erre anyám bejelentette hogy nem mehetek bulizni:DD hát egyszerűen a képébe röhögtem és megköszöntem neki:D azóta nem baszogat ezzel:D
Én is azt mondom, egyszer majd visszakapja mindezt! én is itthonülős vok, de anya ennek örül...
gondolj arra, hogy tanulj jól, legyen jó állásod, és majd akkor beolvashatsz neki, megmondhatod a magadét, hogy jó hogy még nem hallgattál rá!
Van egy olyan dolog, amit úgy hívnak, hogy önbeteljesítő jóslat. Ha valaki egy egészen normális vagy akár jó képességű egyén, de egy másik valaki, aki általában valamilyen módon felette áll az elsőnek, (tanár, szülő) állandóan csak rosszat mond róla, szidja szemtől szembe, rossz címkét aggat rá, úgy az a személy egy idő után tényleg olyanná kezd válni.
Úgy látom, hallgattad te már elégszer anyádtól, hogy mekkora hülye vagy, de kérlek szépen, ne hidd el! Akkor válsz igazán semmirekellővé, ha elhiszed, mert alapjárat tuti nem vagy az, csak ő sulykolja ezt beléd.
Látod, azt írod, kitűnő tanuló vagy, de igazából nem tanulsz jól... tehát akkor melyik is?:) És azt sem hiszem el, hogy nem értenél semmihez, biztos csomó dologhoz értenél, csak nem hagynak kibontakozni. Próbálj a sarkadra állni, ne hagyd magad! Tudom nem egyszerű, ha elnyomnak, de légy bátor!
szerintem pedig az, hogy nem jársz sok helyre szórakozni, teljesen normális dolog. Édesanyád is megérthetné (el is mondhatod neki) hogy a mai szórakozóhelyek és az ő fiatalkorában lányokkal összejárós esték között nem kis különbség van. Vagy jobban örülne ha innál, drogoznál és fiúkat vinnél fel hozzátok?
Édesanyádnak szerencséje hogy nem ismerem, mert lehet csúnyákat mondanék neki. De te ne hagyd magad, akármit mond, igenis tudd, hogy így vagy te jó, ahogy vagy!
Most látom, mennyi mindenki jár/járt hasonló cipőben. Ez hihetetlen felháborító! Engem soha nem csesztetett anyám, és tiszta ideges bírok lenni, ha ezt hallom.
A kedves anyukák nem szégyellik magukat...?
így nem beszélhet egy anya gyerekével! borzasztó! nincs igaza! hagyd rá.. de tudd, nincs igaza.
15 éves vagy: miért mondasz olyat, semmihez sem értesz? hm? hát most tanulsz, most ismerkedsz a világgal- és amit megszeretsz, ahhoz az évek folyamán egyre jobban érteni fogsz! Mit szeretsz csinálni? mi a kedvenc tárgyad? tudod-e, mi szeretnél lenni? ezekben az években keresgélni kell, mi az ami érdekl és amit szerenél tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!