Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Anyám már ki idegel!

Mit tegyek? Anyám már ki idegel!

Figyelt kérdés
Semmihez sem értek.Már egyszer tettem fel egy kérdést,hogy mit tehetnék sok választ kaptam,hogy járjak el szakkörökre,de hiába...semmi!Voltam már sok helyen,de semmi:/ olyan rossz érzés látni,hogy mindenki ért valamihez.Épp néztük x faktort erre anyám az ikrekre:milyen gyönyörűek,milyen ügyesek,mert épp mondták,hogy 6 hangszeren játszanak :/ persze anyámtól kaptam egy sort,hogy én milyen hülye gyerek vagyok.Másik gond:nem szeretek bulizni járni.Inkább itthon vagyok,olvasgatok vagy netezek,nyáron voltam párszor,de most nincs kedvem.Középsulis lettem,vannak új barátaim de velük sajnos nem egy városba lakok,ők nem oda járnak ahova én és így alig talizunk sulin kivül:/de ők se olyan nagy bulizósak.Erre ma anyám:soha nem fogsz senkinek kelleni,mert egy otthonülős sz*r vagy,xx se akar veled járni(alakulóban lévő kapcsolat)mert látja,hogy milyen kis sz*r vagy-szó szerint anyám ezt mondta.Meg,hogy soha nem lesznek barátaim,mert nem tudok BESZÉLGETNI FIATALOKKAL,unalmas vagyok,pedig tudok és vannak barátaim,de ő meg okoskodik,hogy nincsenek.Ma is üvöltött rám,mert nem mentem el bulizni egy olyan helyre ahol.....pff....ne is mondjam.Városba van 2 szórakozóhely az egyik bezárt,és csak jövő nyáron lesz,de a másik....ott minden van,értitek,hogy mi:/ ott voltam mondtam anyámnak,hogy én oda többet nem megyek,erre kaptam 2 sor,hogy idióta vagyok:/ mit tegyek?már néha olyan rossz:/nem lehet vele beszélni!most is kiabál,hogy otthonülős sz*r vagyok :( 15/L
2011. okt. 15. 22:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem szégyelik magukat... Enyém olyan volt, hogy nem engedett sehova, aztán leszólt, hogy miért nincsenek barátatim :S

Ezzel az egésszel az a legnagyobb gond, hogy bizony rányomja a bélyegét az ember további életére - mint ahogyan már írták is előttem. Sulykolja az ember fejébe, hogy hülye, ő pedig előbb utóbb elhiszi.

Szülőkkel van itt a nagyon nagy probléma. Sajnos nem tudok megoldást javasolni, bárcsak tudnék!

27/N

2011. okt. 15. 23:42
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Szerintem vannak páran akik most irigyelnek téged. Elengednének a szüleid, viszont te nem akarsz menni bulizni. Mást meg alig akarnak akár csak fél órára is elengedni. De nyugi nincs ezzel semmi gond. Legalább nem az lesz előbb utóbb, hogy "reggel a János, este a város." Gondolom érted mire gondolok. Szóval tényleg élj úgy ahogy az neked jó, anyuddal meg csak annyit törődj amennyit szükséges.

2011. okt. 16. 00:04
 13/18 anonim ***** válasza:

Két dolgot mondanék.

Az egyik, hogy anyád azt akarja, hogy te élj helyette. Neked nem muszáj megtenni minden hülyeséget, amit meg akar csináltatni veled. Ha pedig tudod, hogy nem igaz, amit mond, akkor nem is kéne magadra venni.

A másik pedig az, hogy ha valamihez kezdeni akarsz (szakkör, stb), akkor nem az a cél, hogy másoknak villoghass vele, meg anyádnak megfelelj vele, hanem az, hogy téged szórakoztasson, érted? Kell, hogy érdekeljen az a valami, sőt, még úgy is érdekelnie kell, ha lehetséges, hogy soha a büdös életben nem fogsz érteni hozzá. Csak akkor van rá esélyed, hogy megtanuld, ha érzed az ízét a dolognak, jobban nem tudom elmagyarázni.

2011. okt. 16. 01:06
 14/18 anonim ***** válasza:

Miért, anyád eljár szórakozni?

Miért, anyád tudja ugyanazt, amiket felhoz példának (hangszeren jatszani)?

Kétlem, ugyanis akkor Teged is arra nevelt volna. Az ilyen tudas ugyanis nem magatol ugrik az ember fejebe, hanem ugy, hogy a szulo ovis kortol kezdve hordja a gyereket kulonorara, tarsasagba, stb....

2011. okt. 16. 01:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát az én anyámnak könyörögni kellett hogy engedjen el..nem hogy zavart volna..még 16-17évesen is.

itt valami nem okés.

Ülj le és beszéld meg anyáddal hogy ez van te ilyen vagy és majd mikor nagyobb lesuzel nem leszel otthon akár napokig.

22L

2011. okt. 16. 09:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Bocs, OFF

Kérdező, kérlek, használj szóközöket az írásjelek után, úgy kell helyesen írni. Így rettenetesen nehezen olvasható, amit írsz!

2011. okt. 16. 09:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Anyám engem egyszer "b*zinak" nevezett, mert a barátnőmmel sokat voltam (csavarogtunk, buliztunk). Ekkor középiskolás voltam... Nálunk inkább apám az, aki mindig a "szomszéd" gyerekét villogtatta előttünk, hogy bezzeg ő... de most, hogy szépen élek családban, most már engem hoz "bezzeg a lányom" :-)

30L

2011. okt. 16. 21:53
 18/18 anonim ***** válasza:
remélem, mos már édesanyád is látta a posztot
2011. okt. 17. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!