Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van a családotokban/környezete...

Van a családotokban/környezetetekben olyan aki elmúlt már 23 éves, de még nem volt kapcsolata?

Figyelt kérdés
Hogy viszonyultok hozzá? Defektesnek tartjátok? Mi lehet benne a hiba: külsőleg vagy belsőleg van vele gond?
2012. febr. 23. 22:16
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
59%
Nekem van egy 40 és két 50 év körüli ismerősöm, akinek még nem volt kapcsolata.(nők).
2012. febr. 24. 08:20
 22/36 anonim ***** válasza:
59%

...Ezek a nők (a 40 és a két 50 éves..ja, és van egy 70 éves is, akinek sosem volt kapcsolata egy plátói szerelmen kívül),teljesen átlagos külsejűek .Nem szépek, de nem is rondák.Inkább azt mondanám, ismerek náluk sokkal rondábbakat, butábbakat is, akiknek mégis van nagyon jó kapcsolatuk, családjuk.

Belsőleg viszont ezek a nők nagyon hasonlóak.Először is, van bennük valami "gyerekes" vonás, infantilis félelmek, elképzelések.Rettentő gátlásosság mindenben.Nem tudnak élni a saját nőiességükkel.Nagyon furán viszonyulnak a férfiakhoz.Biztos, hogy a saját szerencsétlen hozzáállásuk az oka az egyedüllétüknek, ráadásul ahogy idősödnek egyre defektesebbé válnak!

2012. febr. 24. 08:27
 23/36 anonim ***** válasza:
51%
50es éveiben járó férfi. Nem tudom anno miért nem volt-lett kapcsolata, szerintem így jó neki, egyedül.
2012. febr. 24. 08:47
 24/36 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom ki volt az, aki lepontozott, de nem is értem a tettét. Fejtse már ki mi zavarta a válaszomban? (15. válasz). Nem mondtam rá semmi rosszat. Vannak rossz tulajdonságai, jött hozzánk tanácsért miben változtathatna. Mi mondtuk neki, hogy kicsit igényesebb lehetne a külsejére, illetve legyen nyitottabb.
2012. febr. 24. 09:03
 25/36 anonim ***** válasza:
64%

Nekem van ilyen ismerősöm. 23 éves és 130 kiló. Van persze aki ekkora lányokat szeret, de szerintem olyan kevés, hogy nem csoda, ha ennyi idő alatt még nem halászott ki egyet. Ráadásul úgy van vele, hogy ő ilyen és kész, meg sem próbál semmit csinálni. Pedig folyton pizzát eszik, meg kólát, csokit, meg se mozdul, ha nem muszáj.

Szerintem teljesen defektes. Nem azért, mert nincs kapcsolata, hanem azért, ahogy mindenhez hozzááll.

2012. febr. 24. 09:06
 26/36 anonim ***** válasza:
69%
Nekem is van egy barátnőm 23 éves és sajnos még senkije se volt. Folyton kimozdul, mindenféle dolgot csinál, nem csúnya, nem kövér... viszont amikor elmegy randizni, én nem tudom direkt a hibákat keresi-e, de mindig gyökerekkel akad össze. Vagy csak kifogások. Mindegy első randi után nem jön neki össze.
2012. febr. 24. 09:29
 27/36 anonim ***** válasza:
69%
Nagybátyám 46 éves. Lehet hogy mikor még én nem voltam (19 vagyok) lehet hogy volt neki, de amióta az eszemet tudom nem volt kapcsolata. Mondjuk 5-6 éve psychés gondjai vannak, lehet ez is közrejátszik a dologban. Mindig visszahúzódó és csendes volt. Ettől még nem tekintek rá másképp.
2012. febr. 24. 09:36
 28/36 anonim ***** válasza:
58%

16-os válaszoló vagyok

Nem szoktam panaszkodni a lepontozások miatt,de most én is örülnék,ha valaki elmondaná hogy a válaszomba mit nem talált hasznosnak. Most már tényleg kíváncsi vagyok,hogy itt mi alapján hasznos vagy nem hasznos valami. Szóval megköszönném,ha egy valaki,aki a piros kezecskét nyomta nekem elmondaná,hogy mi gond volt a válaszommal,hogy legalább ezt megtudjam.

Köszönöm

2012. febr. 24. 10:07
 29/36 anonim ***** válasza:
19%
Miért mit akarsz, jött pár dagadék, és azt is lepontozta, hogy egy 130 kilós zsírdisznóval nem akar járni senki. Fáj az igazság?
2012. febr. 24. 14:32
 30/36 anonim válasza:
Magam. Hogy miért? Gyermekkori és fiatalkori rossz élmények: 5 évesen szexuálisan bántalmaztak (nem nő volt az elkövető és nem családtag), családon belüli erőszak (volt nevelőapám verte anyámat), ált. iskolai megaláztatások és szakközépiskolai megaláztatások, legvégül 2003 nyarán próbálkoztam egy lánynál, sajnos nem jött össze. Ezekre tudom visszavezetni, hogy miért vagyok gátlásos. 27/F
2012. febr. 24. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!