Milyen a viszonyotok a féltestvéretekkel? Főként azokat kérdezem, akik nem egy háztartásban vannak!
Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 13:13
1/11 anonim válasza:
Nekem nagyon szoros, napi szintű a kapcsolatom vele, még céget is közösen alapítottunk.
Semmi különbséget nem érzek, hogy teljes, vagy fél testvérek lennénk, igaz, mi együtt nőttünk fel, de már mindketten külön családban élünk.
2/11 anonim válasza:
Nekünk nagyon jó a kapcsolatunk, olyan mint ha az édes testvérem lenne, pedig 100 km-re lekunk egymástól, és 3 éve tudunk egymásról, de már az elején jol kijöttünk. :)
3/11 anonim válasza:
Én 4 éve nem láttam.
Ő 24 év 29 éves.
4/11 anonim válasza:
egyikükkel egy házban élek (11 éves fiú), őt igazán a testvéremnek érzem, másikuk is közel lakik, de számomra teljesen idegen felfogás szerint nevelik éppen ezért őt lelkileg nagyon távolinak érzem (12 éves lány). 25/L
5/11 anonim válasza:
Mi is nagyon jóban vagyunk, napi szinten beszélünk. Én 32, a hugom 25 éves :)
6/11 anonim válasza:
nekem csak féltesóim vannak,de náluk jobb tesó nincs a földön.a nővéremmel nem élek egy házban,ő városban él én meg falun,de rendszeresen tartjuk a kapcsolatot,és a családban ez a kérdés,hogy egész vagy fél(na jó ez most hülyén hangzott) soha nem okozott problémát.cerejjük egymást
7/11 anonim válasza:
én 33 vagyok, a féltestvérem 19. alig találkozunk, évente kb. 2-3x, nagyobb családi eseményeken. teljesen más világ, mint én, nem nagyon van közös témánk, főleg azért, mert nagyon ritkán találkozunk. még a születésnapunkon sem köszöntjük fel egymást...
8/11 anonim válasza:
A húgom 20,én 32 vagyok,nő. Imádom mióta megszületett,rendíthetetlenül.Ő nem mindig tartott engem testvérének,nagyon befolyásolható,volt mikor szememre vetette,hogy csak féltestvére vagyok. Az esküvőjére sem hívott meg mert épp haragudott az őszinteségemért. De ha baj van tudja hogy számíthat rám és megbízhat bennem. Nekem csak ő van,és neki is csak én. SZERETEM.
9/11 anonim válasza:
Nekem egy 7 évvel idősebb nővérem van, ma már eltávolodtunk egymástól, és az a baj, h nagyon befojásolható, és a férje pedig egy kicsit szélhámos... fél millió forintot és még sok minden mást húztak ki a zsebemből, már nem haragszom, de karácsonykor sem találkoztunk, nem értünk rá.
10/11 anonim válasza:
Van egy 5 évvel idősebb fél-bátyám, ő utál engem és az egész családomat (apáról vagyunk tesók), nagyon ritkán futunk össze a városban, akkor sem mindig köszön!
És van egy 10 évvel idősebb nővérem, vele laktam sokáig amíg el nem költözött külön, nagyon jó a kapcsolatunk (anyáról tesóm) napi szinten találkozunk, közös progikat szervezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!