Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm minősíti a házasságom...

Barátnőm minősíti a házasságom, csak mert ő máshogy csinálja? Hogy adjam a tudtára, hogy hanyagoljuk a témát?

Figyelt kérdés

Szerinte én túlságosan szabadjára engedem a férjem.

Ezt arra érti,hogy van két hobbija, aminek heti kétszer kb. 2-3 órát űz.

A babánk két és fél hónapos. Szerinte állandóan otthon kellene ülnie.

Ha beszélgetünk és mondom,hogy a férjem megy focizni,akkor mindig elkezdi mondani,hogy miért csavarog, miért nem kérem meg,hogy maradjon.

Sőt múltkor felajánlottam a férjemnek,hogy menjen el italozni egy kicsit, mert amióta meg van a baba, nem volt a barátaival sehol.

Ezért is kaptam,hogy nehogy már még küldjem is. Az ő férje állandóan otthon ül, annyira szereti,hogy nem megy nélküle. Nem akartam neki mondani,hogy nem azért ül otthon,mert annyira szerelmes, hanem mert ha elmegy valahova,akkor utána napokig hallgatja az asszonyt.

Én elfogadom,hogy mindenki máshogy alakítja a házasságát. Ezt várnám el én is. De nem akarok veszekedni.

Hogy lehet ezt szépen közölni,hogy ne beszéljünk erről?

2012. febr. 23. 09:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Sikerült azóta beszélni vele? Van valami fejlemény?
2012. máj. 9. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!