Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm minősíti a házasságom...

Barátnőm minősíti a házasságom, csak mert ő máshogy csinálja? Hogy adjam a tudtára, hogy hanyagoljuk a témát?

Figyelt kérdés

Szerinte én túlságosan szabadjára engedem a férjem.

Ezt arra érti,hogy van két hobbija, aminek heti kétszer kb. 2-3 órát űz.

A babánk két és fél hónapos. Szerinte állandóan otthon kellene ülnie.

Ha beszélgetünk és mondom,hogy a férjem megy focizni,akkor mindig elkezdi mondani,hogy miért csavarog, miért nem kérem meg,hogy maradjon.

Sőt múltkor felajánlottam a férjemnek,hogy menjen el italozni egy kicsit, mert amióta meg van a baba, nem volt a barátaival sehol.

Ezért is kaptam,hogy nehogy már még küldjem is. Az ő férje állandóan otthon ül, annyira szereti,hogy nem megy nélküle. Nem akartam neki mondani,hogy nem azért ül otthon,mert annyira szerelmes, hanem mert ha elmegy valahova,akkor utána napokig hallgatja az asszonyt.

Én elfogadom,hogy mindenki máshogy alakítja a házasságát. Ezt várnám el én is. De nem akarok veszekedni.

Hogy lehet ezt szépen közölni,hogy ne beszéljünk erről?

2012. febr. 23. 09:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ő még nem érti, hogy az igazi szeretet nem az, hogy úgy ugráljon a társ,ahogyan ő gondolja. Nem kis palotapincsi a férje. Majd ha elhagyják, akkor el fog gondolkodni ezen. Vagy nem.

Szabadságot kell adni a férjnek, de kérd meg, hogy egyszer egyszer te is kimozdulhass otthonról, legalább egy órára.

2012. febr. 23. 09:55
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
Építsd le ezt a libát, nincs neked ennek a barátságára szükséged.
2012. febr. 23. 09:57
 13/21 anonim ***** válasza:
51%

Terelj, szerintem, nagyon látványosan:

Ő: Szia, hol a férjed?

Te: Focizik, úgyhogy most csak ketten vagyunk, el kell mondanom valamit, képzeld: <és itt következhet egy sztori akármiről> Régi közös ismerőssel történt dolog, munkahelyi pletyka, piacon történt Veled valami, akármi. Ne engedd visszaterelni a témát. Ha csak nem hagyja magát, akkor meg kicsi szünet, és elmondod neki, amit a kérdésben írtál. Biztosítsd, hogy örülsz neki,amikor eljön hozzád, meg jól esik, hogy érdeklődik irántad. De szeretnéd, ha nem osztogatna kéretlen tanácsokat.

2012. febr. 23. 10:07
 14/21 anonim ***** válasza:

Amikor azt kérdezi, hogy hol van a férjed, mondd neki, hogy dolga van és kész!

Azt is kérdezd meg tõle, csaknem tetszik neked a férjem, hogy mindig érdeklõdsz utána?Ha beszélgetni akarsz itt vagyok én. Az ilyen barátnõt le kell rázni!

2012. febr. 23. 10:47
 15/21 anonim ***** válasza:

Kérdező: szerintem te kezeled jól a helyzetet, a barátnőd meg... hát, nem akarok jóslatokba bocsátkozni.

Szerintem mondd, hogy te örülsz, hogy a férjed nincs állandóan a nyakadon, neked is szükséged van egy kis szabadságra, csajos napra... :) Valószínűleg ebből ért, mert abból, amit írsz, eléggé csak magára gondol, a férfiak fejével nem tud gondolkozni. :)

2012. febr. 23. 10:49
 16/21 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy mamánál meg kell szerelnie valamit vagy elküldted a boltba ha nem mered megmondani a véleményed.
2012. febr. 23. 11:35
 17/21 anonim ***** válasza:
pfff, szép kis barátnő. Nekem is az ütöttem meg a "fülem", hogy ő átmegy, ergó otthagyja a férjét, de a tiédet meg szapulja... nem semmi. Ezt elmondanám neki, meg amit te is mondtál, hogy valószínűleg azért marad, hogy ne veszekedjen a pasival. meg fog sértődni, de ez van. ha nem tettszik, akkor maradjon otthon.
2012. febr. 23. 12:52
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszi!

Aranyosak vagytok!:)

Akadt pár jó ötlet!:)

Hát igen, a férjem is ezen van kiakadva,hogy most azért jön,hogy dumáljunk,vagy,hogy elszámoltasson.

Bár azt is mondta a férjem,hogy ő úgy vette észre,amikor beszélt az ő férjével,hogy gondok lehetnek kettőjük között.

Nálunk meg nincs és lehet,hogy ez most a baja!

2012. febr. 23. 14:30
 19/21 anonim ***** válasza:
akkor meg pláne távolítsad el a közeledből
2012. febr. 23. 14:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Próbálja generálni a feszültséget. Szánalmas :(
2012. febr. 23. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!