Férjem nem aludt itton. Mit tegyek?
4 honapja vagyok hàzas(elötte 3 évig együtt éltünk,gond nékül.
Most van egy 3 honapos kisbabàm és:
Ha a gyerekfürdetéséröl van szo,ö elrohan autot polirozni.
Elmegy csalädot làtogatni nélkülünk.
Nem ad egy fillért se,minden pénzét az autojàba költi,meg a hitelet törleszti.
Van elöhivàsos telefonja,nekem meg kredit se(mi van ha a kislànnyal majd történik valami?
Lefektet ha kedve van,de utàna azonnal azt mondja hogy megy aludni.
A mi a legjobban kikészitett,hogy ma mosnom kellene(löpcsön le-fel)este szoltam hogy ma reggel a kicsire vigyàzzon,ö mondta hogy jo.Közben elszaladt a baràtjàval valahovà.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÖS Még ma reggel sincs itthon,söt se üzenetet nem hagyott semmi.Valoszinü volt itthon öjjel benézni,mert a szàmitogép kivolt huzva a konnektorbol.
Szerintem horgàszik valahol(hobbija)
de bàrmit is csionàl,màr nem birom.
Azon vagyok,hogy a kisläny ruhàit,meg a magamét mosom csak ki,illetve ha a kicsi felébred,öltözök,és megyek én is szo nölkül a baràtnömhöz(telefont itthon hagyom)
Szerintetek?
Utolso elötti!
zeket màr mind mondtam neki,hiàba.
Tudja pedig hogy rà mosok 70 sàzalékban!
Neki egy doboz cigi többet ér,mint feltöltse nekem a telefont(neki azért elöfizetéses az jo)
Mondom hihetetlen,zuhog az esö,még a kapuig se mennék szivesen,ö meg horgàszna?
Na ne vicceljen màr....
De még csak meg se csörget hogy ne aggodjam magam halàlra.
Hàt persze.
Menj csak nyugodtan, neked is kijár egy kis szórakozás.
Ha nem tetszik a férjednek, mondd el miért volt. Ha még mindig nem tetszik, akkor fel is út le is út. Ne már, hogy neki mindent lehet, te meg szenvedj otthon...
Szerintem a "másik félnek" tök igaza van, nem értem, miért pontoztátok le... A férfiak teljesen másképpen vannak összerakva, persze tisztelet a kivételnek! Szerintem nagyon frappánsan fogalmazott!!!
Kérdezőnek: lehet esőben horgászni, az unokaöcsém megrögzött horgász, ő kimondottan szeret esőben horgászni. Az, hogy esetleg a te férjed merre jár, jogos kérdés, főleg, hogy számítasz a segítségére.
Mindenképpen ültesd le, de fontos, hogy indulat nélkül beszélj vele. Ha ehhez az kell, hogy elmenj otthonról, akkor tedd azt. Bár szerintem egész idő alatt az járna a fejedben, hogy mi van vele otthon, mit csinál, miért nem hív fel, stb...
Fontos, hogy az indulataidat levetkőzd, a harag rossz tanácsadó. Tudom, hogy nem könnyű, de kivitelezhető. Tapasztalatból beszélek, hidd el, érdemes.
09.15-öst nem is értem miért pontoztátok le, tök igaza van!
09.59! Lehet, hogy van igazság abban, amit mondasz, de elég érdekes stílusban mondod....
Tudod, ha kerek perec kijelenti a nő a férfinak, hogy akkor most MOSOGASS EL, akkor a legtöbb férfi azért hápog, hogy parancsolgat az asszony. A "ha van kedved mosogass el légyszíves" ettől sokkal finomabb megfogalmazás és nyilván benne van az, hogy igenis a nő szeretné, ha a férfi segíteni elmosogatni!
Hogy a kérdezőnek is írjak, szerintem is most Neked kell higgadtnak lenni, az, hogy elmész otthonról, olaj a tűzre. Egy kisgyerek rengeteg mindent megváltoztat, tudom, az én lányom 1 éves, ugyan nálunk nem romlott meg a viszony, de igenis borzasztó nagy tolerancia kell mindkét fél részéről ahhoz, hogy átvészeljétek ezt az időt. És ha a férjed "nem okos" Te légy az. Persze nyilván nem kell alárendelned magad neki, viszont megbeszélni meg kell! Higgadtan, nem vagdalkozva! Ha 3 évig rendben volt minden, akkor már azért kiismertétek egymást, tudjátok a másik milyen személyiség. Sok sikert!
Szerintem ez nem mentség, hogy "férfi" és másképp van összerakva....
Ha nem éri fel ésszel, hogy a feleségének és a pici babának szüksége van rá, akkor felelőtlen ember, és nem családapának való.
Én így ismeretlenül is nagyon haragszom rá, hogy tehet ilyet?? Egy anya/asszony egyébként is tele van aggodalommal, napi 24 órában a picire kell figyelnie, és akkor ez az ember még eltűnik, meg hasonlók....??!!
Ez szinte kegyetlenség részéről!!
Ja igen, ahhoz hozzátéve, hogy másképp van összerakva, legyen, tény, DE ez az ember éjszakára is kimenőt játszott, úgy, hogy a kedves nejének egy szót se szólt. És ez már nem egészen arról szól, hogy másképp van összerakva.
Én azt mondom, ne menj, várd meg, és kérdezd meg, hova tűnt (reméljük, nem történt baj, mert az is lehetne), ne szedd le a fejét, de ha sorozatosan gyanúsan viselkedik, akkor lépj.
Köszönöm a vàlaszokat.Menni mondom ma sajnos nem tudok,az esö visszatart,de màr telefonàltam,hétfön a hàzassàgtanàcsadohoz van egy idöpontom.
Igy legalàbb ésszerüen szakember àltal jàrok el.
"Ha nem éri fel ésszel, hogy a feleségének és a pici babának szüksége van rá, akkor felelőtlen ember, és nem családapának való."
ha feleség nem érti meg, mikent kell a férjével kommunikálni, akkor váljon el. éljen, egyből jó is lett minden.
a férfi dolgozik, hozza haza a pénzt, fizeti a hitelt, az ő értékrendjében ez teljesen fedezi a vele szemben támasztott követeléseket. ezt látta otthon is, apu dolgozott, anyu meg intézte a házimunkát. hiába is tagadjátok, ezt ti nők rontjátok el.
de figyeljetek, ha nem kell a segítség, akkor részemről kalap kabát. beszéljétek meg egymás között, legyen mégtöbb csonka család. hiszen amit egymásnak javasoltok az eddig olyan nagyon bejött nem? még véletlenül se hallgassatok egy másik véleményre.
Kedves 10:30-as! nem azt mondtam, hogy parancsolgasson, az nyilván nem működne. azt mondtam ne legyen opció, ne legyen benne ha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!