Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem nem aludt itton. Mit...

Férjem nem aludt itton. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 honapja vagyok hàzas(elötte 3 évig együtt éltünk,gond nékül.

Most van egy 3 honapos kisbabàm és:

Ha a gyerekfürdetéséröl van szo,ö elrohan autot polirozni.

Elmegy csalädot làtogatni nélkülünk.

Nem ad egy fillért se,minden pénzét az autojàba költi,meg a hitelet törleszti.

Van elöhivàsos telefonja,nekem meg kredit se(mi van ha a kislànnyal majd történik valami?

Lefektet ha kedve van,de utàna azonnal azt mondja hogy megy aludni.

A mi a legjobban kikészitett,hogy ma mosnom kellene(löpcsön le-fel)este szoltam hogy ma reggel a kicsire vigyàzzon,ö mondta hogy jo.Közben elszaladt a baràtjàval valahovà.

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÖS Még ma reggel sincs itthon,söt se üzenetet nem hagyott semmi.Valoszinü volt itthon öjjel benézni,mert a szàmitogép kivolt huzva a konnektorbol.

Szerintem horgàszik valahol(hobbija)

de bàrmit is csionàl,màr nem birom.

Azon vagyok,hogy a kisläny ruhàit,meg a magamét mosom csak ki,illetve ha a kicsi felébred,öltözök,és megyek én is szo nölkül a baràtnömhöz(telefont itthon hagyom)

Szerintetek?

2009. jún. 6. 08:13
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
89%
Gyerekkel nem javaslom, hogy a hátadra vedd a világot és csámborogj. Inkább ültesd le és beszélj vele komolyan, mondd el neki a problémáidat, ha nem hajlandó változtatni, akkor szomorú kimondani, de tovább kell lépnetek a másik mellől, mert ez így nem működőképes, csak téged készít ki, amit a baba is megérez/meg fog érezni.
2009. jún. 6. 08:19
 2/29 anonim ***** válasza:
98%
Közösen akartátok a babát? Lehet,hogy megijedt a felelősségtől.Egyébként az ilyen férfi,nem férjnek való, segítenie kellene,nem elmenekülni.Ha minden szó nélkül kimarad,akkor bocs,de ez a család nem család. A felelősség,a feladat általában közös.Lehet valakinek hobbija a horgászás,de szó nélkül lelépni?! Hát, nem cserélnék veled.Le kellene ülni és megbeszélni a közös életeteket,mert a családban közösek a terhek a feladatok. Sok sikert!
2009. jún. 6. 08:29
 3/29 A kérdező kommentje:

Nem,vele nem tud az emer beszélni.

Dehogy készitem ki magam,és vàrom,mikor lép be.

Döntöttem,mégiscsak megyek.(gyerekkel nem csàmborgok,van hovà mennem,és nem örökre köszülök,csak igy mint a pàrom:szo nélkül egy napra.Hadd érezze...

2009. jún. 6. 08:31
 4/29 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem Te most inkább olajat raksz a tűzre. A férfiak gondolkodása kicsit máshogy van összerakva. Az ő fejükben egy nőnek sosem lehet annyit megtenni, mint egy férfinak. (Szerencsére az én férjem nem ilyen).

Nem megoldás amire most készülsz, ha lehet vele beszélni, ha nem akkor is meg kell mondanod a véleményed, hogy ez nem mehet így tovább. Ez így nem család, és nem akarlak elkeseríteni, de ha nem tudjátok megbeszélni a helyzet nem fog változni, egyre rosszabb lesz.

2009. jún. 6. 08:41
 5/29 anonim ***** válasza:
74%

De család vagytok. Csak most csikorognak a benneteket összetartó kerekek.

Valamelyikőtöknek -nagyon úgy néz ki, neked- muszáj lesz ebben a helyzetben higgadtan végiggondolni, mi romlott el. Légy te az okosabb. (Amint megjön az esze, hálás lesz érte a férjed is.) Hiszen azt írtad, 3 évig gondtalan volt a kapcsolatotok.

Nagy változást hoz a család életébe egy kisgyerek születése. Nálad dolgoznak a hormonok, az anyai ösztön, a férjed most csak azt érzi, hogy elvesztette korábbi fontosságát, megelőzte a pici. Próbáld ezt megérteni (nem kell efogadni), ne támadd, mert akkor csak tovább menekül. Le kell üljetek egy jót dumálni! Viszont, ha te is bedobod a durcit, akkor végeérhetetlen játszma veszi kezdetét...

2009. jún. 6. 09:15
 6/29 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem a férfiak csak akkor gondolkodnak el magukon, amikor már tényleg a végső, drasztikus lépésre szánjuk el magunkat. Addig elvannak, mint hal a vízben.

Nagyon felháborító a férjed viselkedése!

Van elég bajod, gondod a picivel, nemhogy még miatta is idegeskedj!! Ilyen embert el kell küldeni melegebb éghajlatra, mert nem társad, csak kerékkötő!!

De nehogy te költözz már a kicsi lánnyal, menjen ő a fenébe!!!

2009. jún. 6. 09:19
 7/29 A kérdező kommentje:

Sajnos itthon ragadtam,zuhog az esö.

Zuhogo esöben lehet horgàszni?

Nem tetszik nekem ez.

2009. jún. 6. 09:42
 8/29 anonim ***** válasza:
83%
Egy gyerekkori barátnőm apja horgászás címszó alatt megcsalta a feleségét - folyamatosan -, elváltak, és mivel nem időben, a gyerekeket hagyták veszekedésben felnőni, így őket is jobban megviselte. Ne vitázz, ne hisztizz, ne adj neki se okot a balhéra, egyszerűen csak derítsd ki, mi áll a háttérben, és ha olyan, akkor most még időben lépsz, mert a gyerek még kicsi.
2009. jún. 6. 09:49
 9/29 anonim ***** válasza:
61%

na, akkor szólaljon meg a másik oldal is.

egy firfinak nincs anyai reflexe. apai reflexe van, az viszont a tanításról szól. egy picibabának nincs mit tanítani, nem is vált ki semmilyen reflexet. plussz ti nők úgy nevelitek fel a fiaitokat, hogy jellemzően távoltartjátok minden ilyesmitől. picibabát nem szabad piszkálni, mert könnyen baja lesz stb. ha volt kistestvére, akkor meg főleg, mert foglalja el magát, amig az anyja a picivel foglalkozik. gyakorlatilag belenevelitek, hogy ne is foglalkozzon vele. semmi meglepő nincs abban, ha utána nem vált ki törődést belőle.

ettöl persze még vigyázhatna rá. és itt követitek el a második hibát, mégpedig azt, hogy nem tudtok kommunikálni. beszélni azt igen, csak éppen nem úgy, hogy egy férfi megértse.

pl. "Ha van kedved mosogass el légyszives."

szerintetek ez egy egyértelmű kérdés, csak finomított formában. a férfi szerint ez egy opció. ha van kedve mosogatni, csak akkor kell. természetesen nincs kedve. kinek lenne kedve mosogatni? amikor nincs már egy szál tiszta edény sem, akkor sincsen kedve, csak muszály.

nagy összegben le merem fogadni, hogy vigyázzon a gyerekre is valami ilyen módon hangzott el.

legközelebb, ha ilyen van, akkor úgy kell fogalmazni, hogy holnap mosok, mert nincs már tiszta gatyád, addig neked vigyáznod kell a gyerekre. ha ezek után sincs otthon, akkor már nyugodtan fejbevághatod a nyújtófával.

a telefon ugyanez a helyzet. "kell egy előfizetés, mert bármi történhet és ha éppen nincs kereditem, akkor az nagy baj." eddig oké logikus érthető. "keress egy olyan csomagot, aminek kicsi az alapdíja, beszélni úgysem szoktam, csak a ha nagyon fontos." ez nagyon jó, mert ez feladat kihívás, ez az, ami egy férfinak kell. "én nem értek az ilyesmihez, te meg nagyon jó vagy ebben." kis egosimogatás, hogy fixáld a feladatot.

mellékesen, ha elmész otthonról, akkor azzal azt fogod elérni, hogy kényelmesen hátradől, élvezi a csendet és a békét. nem kifejezetten egy büntetés...

2009. jún. 6. 09:59
 10/29 anonim ***** válasza:
71%

Jaaj nemsemi:-s

Szerintem beszelj vele,ha enm kepes normalis beszelgetni rugd ki!Nem ilyen ferjet erdemelsz!

Ird meg mi lett:)

2009. jún. 6. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!